INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARBITRAJ

Howard Webb: "Cred că toţi arbitrii îşi doresc sisteme ajutătoare"

Howard Webb
Howard Webb

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2010 00:00

Howard Webb, arbitrul care a condus finala de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, a  declarat că o cameră plasată pe linia porţii ar fi de real folos: "Nu cred că există  arbitri care să spună că nu îşi doresc sisteme ajutătoare. Consider că merită revazute fazele  cruciale pentru a ne face muncă mai uşoară", a spus Webb într-un interviu acordat celor de la BBC.

Discuţiile pentru amplasarea unei camere pentru a se observa dacă mingea a intrat cu toată circumferinţa în poartă s-au amplificat după optimile de finală ale CM, englezilor fiindu-le anulat un gol perfect valabil în disputa cu Germania (1-4). IFAB (Internaţional Football Association Board) va prezenta în martie 2011, în faţa oficialilor FIFA, raportul cu privire la noi metode care pot îmbunătăţi jocul cu balonul rotund.

Centralul în vîrstă de 39 de ani a spus că fotbalul nu a adoptat pînă acum un sistem care să ajute arbitrii din cauză că greşelile de arbitraj au început să facă parte din joc.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează