INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Fotbalistul transferat de Mircea Rednic acuză că „Puriul” i-a cerut comision: „Cred că a luat milionul de euro atunci”

Mircea Rednic este liber de contract din decembrie 2021 // foto: Facebook @ FC Dinamo
Mircea Rednic este liber de contract din decembrie 2021 // foto: Facebook @ FC Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 13:49 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 14:25

Hristu Chiacu (35 de ani) a povestit culisele împrumutului la Khazar Lankaran în 2011, în perioada în care echipa azeră era pregătită de Mircea Rednic (60). Potrivit acestuia, „Puriul” nu i-ar fi dat deloc pace pentru că nu a „împărțit” bonusul primit la semnătură cu el și impresarii implicați în transfer.

În ianuarie 2011, Dinamo l-a cedat pe Hristu Chiacu în Azerbaidjan, la Khazar Lankaran, echipă pregătită pe atunci de Mircea Rednic.

Fostul mijlocaș nu a avut o relație ideală cu Rednic, care i-ar fi purtat sâmbetele pentru că nu a împărțit banii primiți la semnătură cu el și cu impresarii implicați în afacere. Acuzațiile lui Chiacu au fost făcute în direct la GSP Live.

Fostul jucător al lui Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar”
DINAMO
Fostul jucător al lui Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar”

Hristu Chiacu îl acuză pe Rednic: „M-a chemat la el în cameră: «Vezi că banii ăia trebuie...»

„La Lankaran luai ceva bani la semnătură și trebuia să dai, să se împartă cu impresarii... Dar eu n-am dat.

Am ajuns acolo, am mers la Baku și mi-a zis că trebuie să vorbim după meciul care urma, cu Neftchi.

Am jucat în acel meci, iar cu două zile înainte de următoarea partidă mă cheamă nea Mircea la el în cameră: «Băi, cum ești? Vezi că banii ăia trebuie...». «Păi, nea Mircea, eu asta am vorbit, asta am luat. Dacă joc, joc pe valoare». A răspuns: «Bine, treaba ta, vezi că nu joci acum». Și n-am jucat.

L-a băgat pe Pițurcă (n.r. - Alexandru, fiul lui Victor) și au început ăia să râdă de el pe teren. Nu exagerez! Am intrat în minutul 80 și 3 minute mai târziu am înscris. Îți dai seama, apoi comentam pe acolo.

În ziua următorului meci, în deplasare, vine să-mi spună iar: «Bă, tu faci pe aici ce vrei? N-ai făcut, n-ai dat...»”, a povestit Chiacu.

„Cred că nea Mircea Rednic a luat milionul atunci”

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă și Mircea Rednic aștepta o parte din bani, Chiacu a răspuns: „Îți dai seama, între ei trebuia să împartă. Cred că nea Mircea a luat milionul de euro atunci, la câte transferuri a făcut”.

Chiacu a evoluat la Khazar Lankaran până în iulie 2011, când a revenit la Dinamo. Fostul mijlocaș a înscris 3 goluri în cele 11 apariții la echipa azeră.

Khazar Lankaran a adus mai mulți jucători din România în perioada în care Mircea Rednic s-a aflat pe banca echipei. În vara lui 2011, au semnat Eder Bonfim și Marius Onofraș, ambii veniți de la FCSB, plus Csaba Borbely, de la Oțelul.

Rednic a plecat de la Khazar în decembrie 2011, după un an și jumătate pe banca echipei, cu 24 de victorii, 17 egaluri și 8 înfrângeri, dar și un trofeu, cupa în sezonul 2010/2011.

Citește și: 

Dezvăluire colosală la Profu' de sport » Cum a aflat Ioanițoaia că s-a îmbogățit cu 1 milion de dolari: „Parcă mi-a dat cu ceva în cap. N-am dormit trei nopți”

Cum a terorizat Dan Petrescu un fotbalist pe care tocmai îl transferase: „M-a înjurat de morți, atunci s-a încheiat totul. Mama a decedat când aveam 5 ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
p.rares
p.rares  •  28 Iulie 2022, 00:32

Puriul i-a pacalit pe multi,nu este o noutate.

Moshu
Moshu  •  27 Iulie 2022, 17:49
Postat de tororosso pe 27 Iulie 2022, 15:32

Cum altfel „Puriul” putea să aibă un Bentley Continental GT de 150.000euro și mai nou un Lexus LS500 de 127. 000 euro . Impresara lui doar este fiica-sa Luana care și ea se dă în mașini de peste 150.000 euro + vile . Asta nu ar fi o mare brânză , Puriul deţine un adevărat imperiu imobiliar, care conţine o casă de 1,6 milioane de euro în Bucureşti pe bulevardul Dacia , o vilă monument istoric la Sinaia! Are case, terenuri, dar și proprietăți și în Belgia (1 hotel+3 case) .Cont prin bănci cu nemiluita . Să tot trăiești pe spinarea jucătorilor . Nu-i mai satură Dumnezeu !

Sfanta invidie prosteasca la romani !Pai daca l-a ajutat mintea sa faca bani,ce probleme ai tu ?Trebuia sa stea sa te intrebe pe tine,cati bani ai ca sa nu faca el mai multi sa nu te supere ? Mi se pare ca esti penibil,tu ce zici ?

elgabri
elgabri  •  27 Iulie 2022, 17:25

Eu il cred pe Chiacu nu spune ceva nou, Rednic era antrenor candva acum e doar *** de el !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează