INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid, victorie cu emoții! Huesca, „răpusă” de Raphael Varane

Huesca - Real Madrid 1-2 // foto: Guliver/gettyimages +7   FOTO
Huesca - Real Madrid 1-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 19:07 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 19:15

Real Madrid a învins Huesca, scor 2-1, în etapa 22 din La Liga.

Campioana Spaniei a obținut toate cele trei puncte puse în joc în meciul de la Huesca, însă nu fără emoții. Scorul la pauză a fost 0-0, după o primă repriză ștearsă, în care deși au avut mingea în peste 70% din timp, madrilenii au expediat un singur șut pe cadrul porții adverse.

„Dubla” lui Raphael Varane, decisivă în Huesca - Real Madrid

A doua parte a început foarte prost pentru oaspeți, iar Huesca a deschis scorul în minutul 48, prin Javier Galan, care a marcat cu un șut-bombă de la marginea careului de 16 metri. 

+3 FOTO

Eroul „albilor” a fost Raphael Varane. Fundașul central a reușit o „dublă”, primul gol venind în minutul 55, din doar câțiva metri. Varane a împins mingea în plasă cu capul, după ce Benzema a lovit bara transversală din lovitură liberă.

Al doilea gol a fost înscris în minutul 84, tot din interiorul careului mic, după ce o lovitură de cap a lui Casemiro fusese respinsă de portar.

+3 FOTO

Real Madrid urcă pe locul 2 în La Liga și se apropie la 7 puncte de liderul Atletico, care are totuși două meciuri în minus. Huesca rămâne pe ultimul loc, cu 16 puncte, 4 sub echipa de pe prima poziție care asigură salvarea de la retrogradare.

Clasament La Liga:

Citește mai multe știri din La Liga:

Real Madrid mai primește încă o lovitură după accidentarea lui Eden Hazard » Sergio Ramos, operat

Declarații surprinzătoare ale unui fost fotbalist de la Barcelona: „Era presiune pe antrenor și de aceea îl prefera pe Pique”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează