INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BENFICA - CHAVES 1-0

Incredibila Benfica! Trei penalty-uri irosite, Di Maria umilit de portarul lui Chaves

Reacția lui Hugo Souza, după un penalty apărat / Foto: Imago
Reacția lui Hugo Souza, după un penalty apărat / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 13:59 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 15:08

Benfica s-a chinuit cu ultima clasată Chaves inclusiv de la punctul cu var! Golul victoriei cu 1-0 a venit în minutul 68, marcat de Joao Neves.

Chiar dacă echipa sa a pierdut, portarul lui Chaves, Hugo Souza, a fost de departe cel mai bun de pe teren în meciul cu Benfica (0-1), de la Lisabona.

A lucrat 2 ani la Chelsea și a vrut să ajute Rapidul, dar Șucu l-a ignorat: „Nu am cerut job, nu am vrut bani. Șocant!”
RAPID
A lucrat 2 ani la Chelsea și a vrut să ajute Rapidul, dar Șucu l-a ignorat: „Nu am cerut job, nu am vrut bani. Șocant!”

Incredibila Benfica! Trei penalty-uri irosite, Di Maria umilit de portarul lui Chaves

Souza a transformat ceea ce trebuia să fie o „plimbare de voie” a amfitrionilor în fața ultimei clasate într-un adevărat coșmar. În minutul 26, Benfica a primit un penalty, dar goalkeeperul i-a ghicit intențiile lui Angel Di Maria, intimindându-l, și a parat o execuție telefonată.

În repriza secundă, Benfica și-a sporit presiunea asupra careului advers, iar în minutul 66 a primit un nou penalty. De astă-dată, Di Maria l-a lăsat pe Arthur Cabral să bată. Degeaba! Cabral nu l-a putut învinge nici el pe Hugo Souza.

Arthur Cabral n-a putut să-l învingă pe Hugo Souza nici din a doua încercare!

Părea că gazdele au noroc, când VAR i-a semnalat arbitrului de centru că mai mulți jucători de la Chaves pătrunseseră în careu la momentul execuției și acesta a decis repetarea. Cabral și-a încercat din nou șansa, însă fără succes. Souza a reușit o nouă intervenție de senzație.

Tribunele au început să freamăte a nemulțumire. Însă două minute mai târziu (68) a venit golul izbăvitor. Joao Neves, servit de Di Maria, a reușit în sfârșit să-l învingă pe golkeeperul lui Chaves: 1-0. Și așa s-a terminat, ceea ce-i permite Benficăi să rămână în plasa liderului Sporting (un meci mai puțin disputat), de care o desparte un singur punct.

Hugo Souza și-a menținut poarta intactă doar în 3 partide

Hugo Souza, 25 de ani, a fost împrumutat lui Chaves de Flamengo, pentru sezonul în curs. Iar la vară, conform înțelegerii, se va întoarce în Brazilia.

În 23 de partide bifate în Liga Portugal, el n-a rupt însă gura târgului. A reușit să-și mențină poarta intactă în doar 3 partide și a încasat, per total, 48 de goluri.

VIDEO. Ce spune Cristiano Bergodi despre presupusele oferte primite de Rrahmani, de la Aston Villa și Benfica: „Sunt convins că va mai marca multe goluri până la finalul sezonului”

Mai puteți citi:

Revine Radu Drăgușin pe bancă? Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Serie A îi îmbogățește pe impresari! Care este clubul care a plătit cel mai mult în 2023

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  30 Martie 2024, 20:31

Foarte bine, gloaba Di Maria trebuie sa fie umilita cit mai des posibil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează