INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Huliganii lui Manchester United au mers acasă peste șeful clubului și l-au amenințat cu moartea!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 20:03

Huliganii lui Manchester United i-au vandalizat proprietatea lui Ed Woodward, omul din conducerea clubului considerat vinovat pentru parcursul dezastruos din ultimii ani.

  • Manchester City - Manchester United, returul semifinalei Cupei Ligii, e liveTEXT AICI!

Aproximativ 20 de persoane au aruncat cu torțe și fumigene, iar pe gardul a fost scris mesajul, „Vei muri, vei muri”. 

Aceeași scandare a fost cântată la unison și la ultimele meciuri, fiind afișate eșarfe galben-verzi, culorile de la înființare. În anul 1876, clubul se numea Newton Heath, iar mai apoi, în 1902, a devenit Manchester United. Fanii au ales ca simbol al protestului împotriva familiei Glazer culorile galben și verde. Clubul a emis un comunicat în care condamnă actele de violență, iar persoanele identificate vor fi interzise pe viață pe „Teatrul viselor”.

Fanii îl consideră responsabil

Ed Woodward este omul în care s-au spart toate oalele la United. Supoterii îl consideră vinovat de campaniile nereușite de achiziții din ultimii ani și de alegerile greșite făcute pe banca tehnică. 

Vezi și:

Scandal imens la Bayern Munchen » Starurile campioanei Germaniei s-au luat la bătaie în timpul antrenamentului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează