INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - UNION BERLIN 1-0

Huliganism în toată regula! Ce a putut să facă antrenorul lui Union Berlin

Nenad Bjelica, antrenorul lui Union, îl agresează pe Leroy Sane / Foto: Imago
Nenad Bjelica, antrenorul lui Union, îl agresează pe Leroy Sane / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 09:45 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 17:07

Nenad Bjelica, antrenorul lui Union Berlin, i-a înfipt mâna în figură lui Leroy Sane, în două rânduri, atunci când extrema lui Bayern încerca să recupereze un balon ieșit în aut.

UPDATE 17:00: A venit sancțiunea de la Ligă 

Liga germană a anunțat în această după-amiază ce sancțiune i se va aplica antrenorului Nenad Bjelica: trei etape de suspendare în Bundesliga plus o amendă de 25.000 de euro!

Bayern s-a revanșat cât de cât față de suporteri, miercuri, după eșecul din week-end în fața lui Werder. Însă victoria din restanța cu Union Berlin, 1-0, gol Raphael Guerreiro (46), n-a fost un upgrade, dovadă că prima pagină a ținut-o antrenorul oaspeților, Nenad Bjelica.

Cine arbitrează Universitatea Craiova - FCSB » A provocat scandal imens cu deciziile sale la un meci al roș-albaștrilor din acest sezon
Craiova - FCSB
Cine arbitrează Universitatea Craiova - FCSB » A provocat scandal imens cu deciziile sale la un meci al roș-albaștrilor din acest sezon

Tehnicianul croat al berlinezilor a fost protagonistul unui scandal monstru, petrecut în minutul 74 al partidei de pe Allianz Arena. Balonul ieșise în aut, chiar pe direcția lui, iar munchenezul Leroy Sane s-a grăbit să-l recupereze pentru a-l repune în joc.

Nenad Bjelica i-a înfipt mâna-n figură lui Leroy Sane. „Roșu”!

Bjelica a luat mingea, dar a refuzat să i-o dea lui Sane. A lăsat-o apoi să cadă și i-a înfipt mâna în figură extremei lui Bayern. S-a ajuns la un schimb dur de replici, iar până să intervină arbitrul de rezervă a repetat gestul.

„Centralul” Frank Willenborg i-a arătat cartonașul roșu și l-a expediat în tribună, iar Sane a văzut „galben”, pe motiv că ar fi provocat.

Nenad Bjelica nu vrea să-i ceară scuze lui Leroy Sane

La final, antrenorul lui Union și-a recunoscut vina, dar a spus că nu-i va cere scuze jucătorului munchenez: „Eu am vrut să-i returnez balonul, însă m-a împins. M-a provocat. Ce am făcut eu nu-i de tolerat, cartonașul roșu a fost ok. O să-mi cer scuze în fața echipei”.

Sane, la rându-i, a comentat: „Voiam balonul repede, ca să inițiem următorul atac. Iar el mi-a pus mâna pe figură. Nu sunt supărat, am dat deja uitării întreg incidentul. A fost o reacție emoțională”. Potrivit tabloidului Bild, pe Bjelica îl așteaptă acum o suspendare de mai multe etape.

Mai puteți citi:

Xavi se gândește la plecarea de la Barcelona! „Știu unde sunt. Aici trebuie să câștigi trofee”

Se ascute concurența pentru Radu Drăgușin » Tottenham mai vrea un fundaș cotat la 60 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează