INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TROFEU

I-a detronat pe mijlocaşii Barcelonei! Toni Kroos a fost desemnat cel mai bun playmaker

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 14:25

Toni Kroos, mijlocaşul neamţ de la Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun playmaker din anul 2014, de către Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

Kroos, care a cîştigat campionatul cu Bayern Munchen şi Cupa Mondială cu Germania, a primit cele mai multe puncte, ca urmare a voturilor. Mijlocaşul lui Real Madrid a acumulat 11o puncte şi l-a depăşit pe Leo Messi, care a strîns 108 puncte, potrivit Mediafax.

Pe al treilea loc s-a clasat alt jucător de la Real Madrid, James Rodriguez, urmat de Andres Iniesta şi Yaya Toure.

În ultimii şase ani, acest torfeu a fost cîştigat de cei doi mijlocaşi ai Barcelonei, Xavi (2008-2011) şi Andres Iniesta (2012,2013).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează