INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA » BARCELONA - ESPANOL 1-2

I-a învins De la Pena!

Articol de - Publicat duminica, 22 februarie 2009 00:00

Mare surpriză aseară, în derbyul Catalunyei. Espanol, ultima clasată înaintea acestei etape, a învins liderul chiar pe Camp Nou, cu 2-1. Prima victorie a lui Pochettino ca antrenor al alb-albaştrilor, chiar împotriva Barcelonei. Arbitrul Delgado Ferreiro l-a eliminat pe Keita (37), iar meciul s-a întors. De la Pena, fostul jucător blau-grana, a reuşit "dubla", Toure salvînd doar onoarea. Barca e acum la 7 puncte de Real Madrid, care a făcut spectacol pe Bernabeu (6-1 cu Betis). După 4-0 la Gijon, echipa blanco a marcat 6 goluri înainte de pauză: "duble" Huntelaar şi Raul, plus Higuain şi Ramos. Pentru oaspeţi a punctat Oliveira.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  24 Februarie 2009, 00:12

real e gluma secolului XX. Tocmai voi ati ajuns sa vorbiti de furt? Halal madrid!

 •  23 Februarie 2009, 14:00

saracii astia de la ,,farsa'' simt cum le fuge titlu ca acum 2 ani si cauta motive,se stie si e demostrat(cu trofee si titluri) ca REAL e mai buna

 •  22 Februarie 2009, 10:22

pai hai sa ne amintim si noi: real-malaga 4-3...gol din offside si penalty care nu a fost...apoi real-osasuna 3-1...2 penalty-uri clare pentru osasuna neacordate, si rosu jucatorului faultat de 2 ori in careu, ca cica a simulat...aseara trebuia maxim galben la keita...oricum, iar ne-a mancat Valdes meciu...sa vina vara sa ia Barcelona un portar de calitate...Visca El Barca!! Ha ha madrid :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează