INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

I-au angajat bodyguard lui Payet! Situația fotbalistului e tot mai complicată

Bine păzit și-n teren, Payet (stânga) n-a mai evoluat de pe 6 ianuarie, 0-5 cu Man. City, în Cupa Angliei // FOTO Guliver/GettyImages
Bine păzit și-n teren, Payet (stânga) n-a mai evoluat de pe 6 ianuarie, 0-5 cu Man. City, în Cupa Angliei // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 00:00

West Ham își apără mijlocașul rebel de furia fanilor, care i-au atacat vila cu ouă. ”Nimeni nu trebuie să se simtă în pericol acasă”, explică șefii ”ciocănarilor”.

"Telenovela Payet" lansează episoade la foc automat. West Ham ține la preț și nu-i dă drumul la Marseille mijlocașului, ajuns persona non grata la Londra. Ca să scape de furia fanilor, Dimitri a ajuns să apeleze la un bodyguard, pe care i-l plătește clubul!

"Lăsând la o parte conflictul, niciun jucător nu trebuie să se simtă în pericol acasă", a spus un oficial al "ciocănarilor" pentru The Sun.

Revoltați de amenințarea francezului - "Dacă mai intru în vreun meci, îmi rup singur genunchiul" - suporterii i-au vandalizat mașina și, mai nou, i-au luat cu asalt și vila, bombardându-i ferestrele și ușa cu ouă. OM nu vrea să ofere mai mult de 30 de milioane € pentru a-l lua înapoi pe Payet.

3goluri și 8 assist-uri are Payet în 22 de meciuri la West Ham în acest sezon. În cel trecut, a dat 15 goluri și 17 pase decisive în 44 de partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează