INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

I-au intrat în casă în timp ce era la meci cu familia! Intervenție în forță, au trimis un elicopter

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 19:41 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 20:54

Brazilianul Joelinton, de la Newcastle United, a fost „călcat” de tâlhari în timp ce se afla pe St. James Park, împreună cu familia, la meciul cu Manchester City (2-3).

Seară de uitat pentru Joelinton. Echipa sa, Newcastle United, a pierdut meciul cu Manchester City, iar casa i-a fost „călcată” de hoți!

În prezent accidentat, brazilianul se afla în tribunele lui St. James Park, împreună cu soția și copiii, când a primit o alertă de securitate pe telefonul său mobil și a informat imediat poliția că trei bărbați se aflau în locuința sa din Darras Hall.

Poliția a trimis un elicopter acasă la Joelinton

Ofițerii au răspuns și un elicopter de poliție a fost trimis imediat la fața locului, dar intrușii fugiseră. Un purtător de cuvânt al poliției din Northumbria a declarat: „Sâmbătă, cu puțin înainte de ora 19:30, poliția a primit un apel de la un proprietar îngrijorat, care a raportat că trei bărbați se aflau în casa lui din Darras Hall.

Din fericire, proprietarul nu se afla acasă, dar primise o alertă de securitate pe telefonul său și a raportat imediat poliției. Ofițerii s-au deplasat la fața locului, însă acolo nu mai era nimeni. Cercetările sunt în curs de desfășurare și oricine are informații este rugat să ne contacteze”.

I-au intrat în casă în timp ce era la meci cu familia! Intervenție în forță, au trimis un elicopter
Joelinton împreună cu familia / Foto: Instagram

Lui Jack Grealish i-au luat bijuterii de peste un milion de euro

Joelinton este ultima dintre vedetele din Premier League „vizitate” acasă de răufăcători. În decembrie a fost Jack Grealish, de la Manchester City.

În timp ce familia se afla acasă și urmărea meciul echipei sale la televizor, hoții au pătruns în locuință și l-au deposedat pe Grealish de bijuterii în valoare de peste un milion de euro.

Tot în decembrie, când se afla cu Manchester City la Mondialul cluburilor, în Arabia Saudită, Kevin de Bruyne a primit vestea că i-a fost spartă casa din Belgia.

A pățit-o și atacantul lui Atletico Madrid, Angel Correa

Joelinton n-a fost singurul tâlhărit în acest week-end. La Madrid, atacantul lui Atletico, Angel Correa, a fost și el victima tâlharilor. Patru inși înarmați au pătruns în casă și l-au amenințat cu pistolul! 

În casă se mai aflau soția, Sabrina Di Marzo, în vârstă de 28 de ani, și fiicele lor Lola, în vârstă de șapte ani, Luz, în vârstă de doi ani, și Lia care va împlini un an luna viitoare.

Drama a avut loc în jurul orei 21.00, sâmbătă,, la mai puțin de 48 de ore după ce Correa s-a întors din Arabia Saudită cu echipa sa, după ce a pierdut cu 5-3 în fața lui Real Madrid, în semifinalele Supercupei Spaniei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează