INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

I-au luat camioneta! » Javier Zanetti a fost victima unui jaf armat la Buenos Aires

Inter a retras numărul 4 purtat 20 de ani de Zanetti, iar hoții i-au
Inter a retras numărul 4 purtat 20 de ani de Zanetti, iar hoții i-au "retras" dreptul de a conduce camioneta

Articol de - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 23:27

Fostul căpitan şi actualul vicepreşedinte al lui Inter a fost ameninţat cu moartea şi obligat să se dea jos din maşina în care mergea împreună cu tatăl său.

Vacanţă cu peripeţii pentru Javier Zanetti. Retras în această vară, căpitanul lui Inter a trecut printr-un şoc în Argentina. Fostul mijlocaş şi actualul vicepreşedinte al nerazzurrilor a fost ameninţat cu moartea şi apoi jefuit la Banfield, aproape de capitala Buenos Aires, fiind lăsat de atacatori în mijlocul şoselei.

Zanetti, 40 de ani, se afla într-o camionetă împreună cu tatăl său cînd a fost oprit de un grup de hoţi şi ameninţat cu arma. Neavînd de ales, argentinianul cu 145 de selecţii pentru "pume" a coborît forţat din jeep-ul 4x4 cu care au dispărut bandiţii. Javier a alertat poliţia, dar autorii jafului nu au fost încă prinşi.

Nu e primul incident păţit de "Pupi". În ianuarie 2012 a păţit-o soţia. Aflată în compania unor prietene, Paula de la Fonte a rămas fără Mercedesul cumpărat de două zile şi alte obiecte de valoare în Lanus.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
caminero
caminero  •  21 Iulie 2014, 09:05

Ha ha ... l-au jefuit taman pe teren propriu :) la Banfield ... dar au lăsat maşina în fieful rivalilor de la Independienteee.

paulfcb
paulfcb  •  20 Iulie 2014, 14:53

Stire total incomplete. I-au furat masina, o Toyota Hillux 4x4 pick-up si a gasit-o politia in Avellaneda cateva ore mai tarziu.

c_o_r
c_o_r  •  20 Iulie 2014, 12:32

"hoții i-au „retras” dreptul"... Asta a vrut să fie o glumă?. Puțin dezgustătoare, dar destul de apropiată de stilul ziarului...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează