INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Ianis Hagi a fost anunțat oficial de Rangers! Prima reacție a „decarului” naționalei și a lui Gerrard

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 19:14

Ianis Hagi (21 de ani) a fost anunțat oficial ca noul jucător al celor de la Rangers. 

Oficialii vicecampioanei Scoției confirmă că negocierile au ajuns la final, dar contractul încă nu a fost semnat. Se așteaptă pauza de transferuri din vară. În anunțul oficial de pe site-ul lui Rangers nu au fost trecute detalii legate de suma de transfer sau de durata contractului. Presa locală speculează că Ianis va evolua pe Ibrox în următoarele 5 sezoane. 

Ianis Hagi: „Am semnat cu echipa care m-a dorit din prima zi”

„Am semnat cu echipa care m-a dorit din prima zi. E o onoare foarte mare să joc pentru un asemenea club, fanii sunt incredibili. Știam că sunt mulțumițu de mine pe partea tehnică, ca joc. Cum e normal pe partea financiară, nu doar Rangers, orice club, nu mai stă atât de bine. Sincer nu am avut nicio grijă, eu făcusem tot ce trebuia. Mai departe depindea de agenți, de club. Eu doar am așteptat. Am avut încredere că se va face”, a reacționat Ianis Hagi pentru TV Telekom Sport. 

„La scurt timp am vorbit și cu antrenorul, cu directorul sportiv. Mereu mă anunțau când avansau lucrurile”
- Ianis Hagi

Scoțienii, încântați de transfer

Steven Gerrard a reacționat după transferul reușit de Rangers: „Ianis e recunoscut în Europa ca un tânăr jucător talentat. Să îl avem la Rangers e o știre grozavă. Am reușit să dezvolt rapid o relație bună cu Ianis. Este o plăcere să îl antrenez, e dornic să învețe și să devină mai bun cu fiecare ședință de antrenament care trece. A experimentat deja presiunea de pe Ibrox, știu că e gata pentru sezonul următor.

Ross Wilson, directorul sportiv al lui Rangers, a oferit mai multe detalii: „Suntem încântați că Ianis ne-a ales pe noi. Este un talent uriaș. Formalitățile transferuluivor fi duse la bun sfârșit în vară, abia așteptăm ca Ianis și băieții să revină în cantonament. Le mulțumesc celor de la Genk pentru flexibilitatea și bunăvoința de care au dat dovadă”.

VIDEO / Ianis Hagi, pasă de gol pentru Gică Hagi într-un meci senzațional - Cei doi au fost colegi de echipă în FIFA

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Genk își recunoaște gafa: „Din această cauză am șters articolul de pe site”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
557359368547447
Florin Alexandru  •  28 Mai 2020, 13:22
Postat de Adrian Fulgos pe 27 Mai 2020, 22:55

Eşti in domeniu? Văd că eşti foarte "priceput". Eşti cumva consilier de afaceri la vreun club de fotbal? Dacă nu propune-te la Rangers. Cine ştie?

Nu trebuie sa fi "in domeniu" sa recunosti valoarea.O sa vezi mediocritatea acestui "fiu de rege"

gago747
gago747  •  28 Mai 2020, 09:24
Postat de Mihai Dinu pe 27 Mai 2020, 23:54

Directorul sportiv de la Rengers multumeste pentru ´flexibilitate´...o fi vorba de prelungirea imprumutului sau de scaderea sumei de transfer ?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilianul
sexilianul  •  28 Mai 2020, 08:05

mai usor cu decarul nationalei.........

Vezi toate comentariile (17)
Comentează