INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Ianis Hagi, criticat public de Steven Gerrard: „Voiam mai mult!”

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2020 12:02

Managerul lui Rangers, Steven Gerrard (39 de ani) a dezvăluit pentru The Scottish Sun că i-a reproșat lui Ianis Hagi (21) la pauză jocul din prima repriză. El, Ryan Kent (23) și Alfredo Morelos (23) au fost luați în vizor.

Căderea lui Rangers a însemnat și căderea lui Ianis Hagi. Încă un meci slab al „tricolorului" în Scoția. Dar, pentru prima oară de când a ajuns la Glasgow, împrumutat de Genk până la sfârșitul sezonului, Steven Gerrard l-a certat pe șeptarul albastru. Și a povestit totul în presă. Nu a fost unicul criticat de manager în ultima etapă, la 1-0 cu Ross County. Și ceilalți doi colegi din atac, Kent și Morelos, au primit același tratament. 

Steven Gerrard: „I-am înfruntat"

Voiam mai mult de la cei trei din față, așa că i-am înfruntat la pauză. Ryan Kent a marcat golul victoriei și e bine pentru el. Mă bucur că a înțeles ce i-am transmis. Unii se victimizează, iar alții acceptă provocarea, ca el. A fost criticat, dar n-am fost toți criticați?",  a dezvăluit Gerrard pentru The Scottish Sun.

„Te ascunzi sau te ridici și lupți" 

Managerul crede că sunt două moduri de a reacționa când ești criticat. „Te faci mic și te ascunzi în casă pentru a hiberna sau te aduni, primești cu bărbăție ce ți se spune și iei totul ca un reproș constructiv. Atunci, te ridici în picioare și lupți pentru tine și coechipierii tăi. Exact ce a făcut Ryan", a explicat fostul căpitan al lui Liverpool pentru sursa citată.

Ianis a fost primul înlocuit, în minutul 63, cu Florian Kamberi (25). Scorul era încă 0-0. Partida s-a încheiat cu victoria lui Rangers, scor 1-0.

5a fost nota primită de Ianis Hagi în Daily Record și The Scottish Sun pentru meciul de duminică; la 0-1 cu Hamilton, a primit 4!

VEZI ŞI:

ROSS COUNTY - RANGERS 0-1 » Ianis Hagi, o nouă evoluție modestă! Schimbat de Steven Gerrard după 63 de minute

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (13)
983732924972315
Soos Vilmos  •  09 Martie 2020, 17:53

Cine dracu o mai fi si acest gerrard de isi permite sa il critice pe megagalacticul hagi jr. ?

vishnu
vishnu  •  09 Martie 2020, 17:19
Postat de Denis Trusca pe 09 Martie 2020, 17:13

Interesant este ca articolul scrie ca Ianis a fost criticat public, in schimb Gerrard nu menționează niciunde numele lui. Dar titlul este suficient ca sa scoată la lumină toți haterii, care vin si ne spun acum ca ei știau. Știau ce? Ca GSP mai scrie un articol cu titlu bomba dar complet neadevărat?

Da... cu Hearts a luat nota 2, cu Hamilton a luat 4. Acum a luat 5. Tocmai acum s-au gasit astia sa-l critice cand e pe o panta ascendenta.

10206934517827569
Denis Trusca  •  09 Martie 2020, 17:13

Interesant este ca articolul scrie ca Ianis a fost criticat public, in schimb Gerrard nu menționează niciunde numele lui. Dar titlul este suficient ca sa scoată la lumină toți haterii, care vin si ne spun acum ca ei știau. Știau ce? Ca GSP mai scrie un articol cu titlu bomba dar complet neadevărat?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează