INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, integralist pentru Rangers în Cupa Ligii. Ce notă a primit românul și ce a scris presa din Scoția

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 09:53 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 10:03

Ianis Hagi (22 de ani) a fost integralist în victoria la scor a lui Rangers din optimile de finală ale Cupei Ligii Scoției, împotriva lui Falkirk (4-0).

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Rangers în meciul de Cupa Ligii, disputat duminică. Internaționalul român nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor și a primit nota 6 din partea scoțienilor de la Glasgow Live: „Nota 6. A început în mijloc, iar ulterior a trecut în flancul stâng. A muncit mult și ar fi meritat să aibă o pasă decisivă, însă Cedric Itten a trimis peste poartă. Nu a fost cel mai bun meci al său”. Ultimul gol marcat de Ianis Hagi într-un meci oficial a fost înscris pe 29 august 2020, într-o victorie 2-0 cu Hamilton. Era etapa cu numărul 6 din Scoția.

În acest moment, Rangers este favorită la câștigarea Cupei Ligii Scoției, după ce rivalii de la Celtic au fost eliminați de Ross Country, scor 2-0. Pentru echipa antrenată de Steven Gerrard urmează duelul din UEFA Europa League, cu Standard Liege, programat joi.

22de meciuri a disputat Rangers în acest sezon, în toate competițiile. Nu a pierdut niciunul

VIDEO. Vasile Maftei, despre Ianis Hagi: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

VIDEO Alexandru Mitriță a înscris în victoria lui Al Ahli cu Al Faysaly » Cui i-a dedicat golul

Napoli - AS Roma, meci plin de emoții, oprit în minutul 10 pentru Maradona » Gestul căpitanului Insigne după gol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  02 Decembrie 2020, 01:58

Asta e site agricol, de scrieți despre cartofi? Eanis e o barabula!

gigicoaste
gigicoaste  •  30 Noiembrie 2020, 11:35

Eu nu inteleg dece se tot vorbeste despre numarul de goluri date. Ianis nu este atacant, nu este rolul lui sa dea goluri, cu atat mai mult pe pozitia care joaca la Rangers. Dece nu se numara si golurile date de.. Pantelimon !? Articole facute pe genunchi de "specialisti" marca gsp.ro Nu aveti nici o treaba cu sportul, ramaneti la reclame si cancanuri ca la asta sunteti lideri.

swedan
swedan  •  30 Noiembrie 2020, 10:51

Îl vrei la fcsbehe?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează