INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ianis Hagi, principala țintă a liderului din Spania » Încă un fotbalist român e dorit pentru luptele decisive cu Barcelona și Real Madrid

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 17:49

Ianis Hagi (19 ani) și Dennis Man (20 de ani) apar pe lista de transferuri a andaluzilor de la Sevilla. 

Sevilla are un start fenomenal de sezon. Este lider în La Liga, peste cei 3 granzi, Barcelona, Atletico Madrid și Real Madrid, și a marcat nu mai puțin de 18 goluri în ultimele 4 partide din Spania.

Tehnicianul spaniol Pablo Macin dorește întinerirea lotului. Conform Estadiodeportivo.com, Macin a fost impresionat de prestațiile pe care Ianis și Man le-au avut în actualul sezon, partidele de la naționala de tineret fiind marele atu.

Cei doi par a fi urmăriți în pereche de marile cluburi europene. În debutul sezonului au apărut și pe lista lui AS Roma. 

Vezi și: Armată de scouteri la Cluj pentru meciul naționalei U21! Cluburi uriașe ale Europei și-au trimis oamenii să-i vadă pe Hagi, Coman sau Man

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  19 Octombrie 2018, 09:02

Nulităţile (zero-urile) cred că ele (fetiţele care se ascund sub pseudonime) au valoare, nu acel 1 din faţă (cum e Hagi în fotbalul românesc), pe care îl urăsc de moarte !!! Nulităţile urăsc pe oricine a făcut ceva în viaţă, pentru că le arată adevăratul statut : de "zero" în societate...Cu neuronul odihnit, astfel de frustraţi au o singură bucurie : să "demoleze", fără să se ştie cine sunt în realitate, pe oricine face ceva şi are succes, ca să-şi arate că ei ar fi superiori, nu nişte neica Nimeni...Nebunii paşnici sunt simpatici, cei violenţi sunt băgaţi în cămaşă de forţă. Din păcate, doctorii buni au plecat din ţară !

godot
godot  •  16 Octombrie 2018, 08:00

Iannis nu prinde nici echipa copiilor de mingi.

dudulici
dudulici  •  16 Octombrie 2018, 03:05
Postat de cristiancelmare pe 15 Octombrie 2018, 20:06

Voi credeți că toți cei care citesc site ul asta sunt copii 13-14ani?

Cum poti tu crede ca acei copii de 13-14 ani pun botul la astfel de stiri "bamba",*** la *** unui Gigi sau Gica!Poate cei de la gradinita,de 5-6 ani sa mai creada,dar ma indoiesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează