INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - MAN. UNITED 1-1

Iar au căzut!

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Ultima acţiune. Ultimul corner. Nani a centrat şi Tevez, chiar de lîngă Dawson, a şutat necruţător. Manchester egalase, era 1-1, şi imediat arbitrul Mark Clattenburg a fluierat sfîrşitul meciului. "Diavolii" salvaseră un punct, dar esenţialul îl rataseră. Iarăşi s-a făcut rocada la vîrf. United pe 2, Arsenal lider, ceea ce nu-i convine deloc lui Alex Ferguson.

Campionii au fost trişti ieri. Peste 3 zile, pe 6 februarie, se împlinesc 50 de ani de la dezastrul aviatic din Munchen, cînd 21 de oameni au murit, printre care 7 fotbalişti ai lui Manchester. Comemorare care le-a înmuiat picioarele lui Rooney şi Cristiano Ronaldo, departe de ce-au jucat pînă acum. Au scăpat ca prin minune de o înfrîngere.

Totuşi, Van der Sar nu e convins că, înaintea golului marcat de Berbatov, Jenas n-a atins mingea cu mîna. Portarul oaspeţilor a protestat, dar tot el a fost sancţionat. Cu "galben".

Playtech: ȘOC! Adrian Năstase a dat LOVITURA! Victorie uriașă la tribunal, ULUITOR câți bani va primi


Comentarii (6)
 •  04 Februarie 2008, 02:29

Alex ce-i cu tinw ma baiatule?Esti frustrat ? Las ca vb la sf campionatului cine ii campion Deocamdata Man UTD nu e pe primul loc deci..........ciocu mic Ce, ai invatat sa injuri ?

 •  03 Februarie 2008, 23:54

ciuf .... sa-ti fut mortzii matii in gura de spurcat, cu Arsenalul tau cu tot!!! Baga-mi-as pula in mata aia curva... mortzii matii...!

 •  03 Februarie 2008, 14:14

manu ii varza arsenal ia urmatoarele 4 titluri cu juniorii astia

Vezi toate comentariile (6)
Comentează