INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RECORD

Ibagaza, argentinianul cu cele mai multe meciuri în Primera

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2010 00:00

Folosit şi în partida lui Villarreal contra Barcelonei (1-4), Ariel Ibagaza a devenit fotbalistul argentinian cu cele mai multe apariţii în prima ligă spaniolă.

 

Mijlocaşul de 33 de ani a ajuns la 340 de meciuri în Primera, unul peste fostul fundaş Fernando Caceres. Se poate spune că el şi-a petrecut întreaga carieră de profesionist în Peninsula Iberică. Lansat de Lanus, Ibagaza a ajuns în 1998 la Mallorca. La formaţia din Insulele Baleare a stat 5 sezoane, la care a revenit în 2006, după trei stagiuni la Atletico Madrid. La Villarreal evoluează din 2008.

Deşi este apreciat pentru calităţile tehnice şi viziune, Ariel a contat prea puţin în "naţionala" Argentinei, unde nu a adunat decît două selecţii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează