INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

INTER - MILAN 1-2. Zlatan Ibrahimovic a cucerit internetul! Ce mesaj a postat după „dubla” cu Inter

Fotografia postată de Zlatan Ibrahimovic după victoria cu Inter +12   FOTO
Fotografia postată de Zlatan Ibrahimovic după victoria cu Inter

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 09:16 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 10:43

La 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic a readus, cu o doppietta, succesul lui AC Milan în derbyul cu Inter, 2-1, după 4 ani și 9 luni. „Aveam atâta foame! S-a schimbat mentalitatea și acum credem în titlu”.

S-a vindecat de coronavirus și a revenit în forță, parcă și mai motivat. Zlatan Ibrahimovic continuă să sfideze vârsta din buletin și datorită lui AC Milan are punctaj maxim și este din nou lider solitar. Din 2012 nu s-a mai întâmplat și Zlatan debordează de optimism! 

Poza cu un leu imediat după ce și-a devorat prada, postată pe Instagram, surprinde starea de spirit de după triumful în „Derby Della Madonnina" (2-1), cu „dubla" suedezului în 5 minute, și startul perfect luat de rossoneri.

Vezi această postare pe Instagram

Fame

O postare distribuită de Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) pe

Zlatan Ibrahimovic: „Toți mă urmează! Mă mir de nivelul meu"

„Am stat închis în casă două săptămâni, aveam atâta foame și am arătat-o cu cele două goluri. Sunt dezamăgit că am ratat penaltyul, dar contează că am învins. Suntem abia la început și de când m-am întors echipa crește, s-a schimbat mentalitatea. Tinerii își asumă responsabilitatea și se pregătesc la maximum. Eu sunt cel mai bătrân, dar sunt un leu și îmi place pentru că toți mă urmează. Chiar mă mir de nivelul meu. Am plecat în MLS ca să mă simt viu și a trece peste accidentare. Eram în dubiu dacă să renunț sau nu. Raiola mi-a spus că ar fi prea simplu să mă opresc așa. Am simțit că încă sunt util Milanului și am revenit. Cred în titlu!", a declarat Zlatan.

AC Milan, 12 puncte din 4 etape după 25 de ani

Ibrahimovic a scos lovitura de la 11 metri, păcălindu-l pe Kolarov. Handanovic i-a ghicit execuția și tot el a reparat, deschizând scorul în aceeași fază. Imediat a împins în plasă, cu clasă, o minge centrată în 6 metri de Rafael Leão, iar reușita lui Romelu Lukaku nu a strâns decât scorul. De 25 de ani, din era Fabio Capello, rossonerii n-au mai fost primii cu 12 puncte după patru etape.

"Mă simt mai complet ca la 30 de ani. Dacă aș avea acum condiția fizică din 2010 nu m-ar opri nimeni. Dar nici acum nu pot adversarii... Eu nu accept relaxare în meci, nici la antrenament"
Zlatan Ibrahimovic, atacant Milan

"Nu am fost atenți de două ori și am primit golurile, apoi am avut atâtea ocazii să egalăm și să câștigăm chiar, dar ne-a lipsit norocul. Trebuie să fim mai buni, mai cinici și mai eficienți"
Antonio Conte, antrenor Inter

8goluri în "Derby della Madonnina" are Ibrahimovici, șase cu Milan și două cu Inter. Doar trei jucători au marcat mai multe, Meazza (12), Nordahl și Nyers (11)

VIDEO Rezumatul meciului Inter - AC Milan 1-2: vezi golurile lui Zlatan Ibrahimovic

Citește mai multe știri din Serie A:

Un nou record pentru Buffon! Portarul italian a bifat meciul cu numărul 650 în Serie A

NAPOLI - ATALANTA 4-1. VIDEO + FOTO Lecție de fotbal predată de Gattuso! Napoli a urcat pe podium în Serie A

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  18 Octombrie 2020, 21:29

La scorul de 2-1 nu poți să vii cu o astfel de fotografie. Oricum, destul de scârboasă poza. Asta arată că indiferent cât s-ar plimba prin Europa și prin lume unii indivizi rămân funciar ...niște ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portalbets
portalbets  •  18 Octombrie 2020, 15:04
Postat de Alexandru Gheorghe pe 18 Octombrie 2020, 10:08

Invatati sa traduceti!! “Foamea” de senzational va ia mintile.

Vezi ca au tradus bine:fame(in italiana)=foame.Nu confunda cu "fame",in engleza.

satyricon
satyricon  •  18 Octombrie 2020, 10:53
Postat de pescar_amator pe 18 Octombrie 2020, 10:15

Ati auzit bah astia de la FCSB , "prostul " asta a stat inchis in casa 2 saptamani , nu a jucat fotbal !! Ce prost ...PROASTA CONDUCERE ARE DINAMO CA NU A CERUT SA PIARDA FCSB MECIUL LA MASA VERDE !!

Mai stai cu undita în mână, poate îți iese data viitoare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close