INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - JUVENTUS 4-2

MILAN - JUVENTUS 4-2. Ibrahimovic surprinde după victoria cu Juventus: „Poate a fost ultima data când fanii m-au văzut jucând” + declarația serii: „Sunt președinte, antrenor și jucător”

Zlatan a marcat un gol contra lui Juventus // FOTO: Guliver/GettyImages +20   FOTO
Zlatan a marcat un gol contra lui Juventus // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 09:08 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 15:08

AC Milan s-a impus surprinzător pe teren propriu, 4-2 cu Juventus, după ce torinezii au avut 2-0. La final, Zlatan Ibrahimovic a oferit o serie de declarații spectaculoase.

Autor al unui gol și a unei pase de gol, atacantul suedez a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Milan, iar după victorie s-a amuzat la interviu, dar a și lăsat să se înțeleagă că ar putea pleca la finalul acestui sezon.

„Sunt bătrân, am 38 de ani, nu e niciun secret, dar vârsta e doar un număr. Mă antrenez bine, sunt echilibrat. Fac ceea de pot, nu mai pot face ce făceam la 20 de ani, dar compensez prin inteligență. Nu sunt aici să fiu mascotă, ci pentru a ajuta echipa să obțină rezultate bune. Eu și staff-ul decidem cât să joc, de fiecare dată puțin mai mult. Mai sunt atâtea meciuri și vreau sa gestionez bine minutele. Mă simt bine, încerc sa ajut echipa în toate felurile. 

Sunt președinte, antrenor și jucător, dar sunt plătit doar ca jucător. Dacă as fi fost aici de la începutul sezonului am fi câștigat Scudetto. Nu știu dacă voi continua la Milan, mai am o lună în care mă pot distra. Se întâmplă lucruri pe care nu le pot controla, îmi pare rău pentru fani. E posibil să fi fost ultima dată când m-au văzut jucând. E urât sa joci fără fani în tribună”, a declarat Zlatan la DAZN.

Rezumatul VIDEO al meciului Milan – Juventus

FOTO. Cele mai tari imagini din Milan – Juventus

+16 FOTO

Citește mai multe știri din Serie A:

SPECIAL GSP » A murit Ennio Morricone! Legăturile cu sportul ale câștigătorului de OSCAR: fan AS Roma, a compus imnul CM 1978 și urma să creeze imnul JO Iarnă 2026

Hoții i-au spart casa lui Franck Ribery! Vrea să plece de la Fiorentina: „Nu accept asta!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  08 Iulie 2020, 18:03

Zlatan-Aurel pe românește,mare jucator!! Sa intorci de la 0-2 pe teren propriu și sa bati cu 4-2 nu pe oricine ci pe Juventus,echipa celui mai bogat concern din Italia-FIAT .Deși Milan nu mai e ce a fost de cînd a vîndut-o Berlusconi.Iata ce pot face la o echipă unii mari jucatori-Ibra !

reteleanu
reteleanu  •  08 Iulie 2020, 11:27

ma mir ca spune asta. de regula, spune ca acum face tot ce facea la 20 de ani si, in plus, e si mai destept.

magic4ever
magic4ever  •  08 Iulie 2020, 10:47

Într-o zi, Zlatan a întârziat la şcoală. Ceilalţi elevi au fost pedepsiţi pentru că au venit mai devreme.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează