INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Zlatan Ibrahimovic se întoarce după 5 ani la naționala Suediei și vrea să joace la Euro la 39 de ani!

Zlatan Ibrahimovic
(foto: Guliver/Getty Images)
Zlatan Ibrahimovic (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 12:33 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 20:16

Presa scandinavă anunță că selecționerul Janne Andersson îl va convoca pe Zlatan Ibrahimovic pentru cele trei meciuri din această lună. Ibra nu va rata turneul final din această vară.

Accidentat momentan, victima unei leziuni musculare, Zlatan Ibrahimovic se simte bine pe scena festivalului de la San Remo, unde a primit 50.000 de euro pentru fiecare apariție. Dar tot la fotbal se gândește cel mai mult. Și naționala nu a dispărut din inima sa!

Ibrahimovic, înapoi la naționala Suediei după cinci ani!

Retras de la selecționata Suediei în 2016, după Euro, atacantul se pregătește să revină în echipa galben-albastră. Acum, la 39 de ani, după cinci ani de așteptare. S-a mai vorbit de-a lungul timpului de întoarcerea sa, dar acum chiar se va întâmpla.

Presa de la Stockholm dă ca sigură această veste: selecționerul Janne Andersson îl va convoca pe Zlatan pentru cele trei meciuri de la sfârșitul lunii. Cu Georgia (25 martie), Kosovo (28 martie) și Estonia (31 martie).

15 ania jucat atacantul pentru țara sa (2001-2016)

Primele două partide sunt în preliminariile CM 2022, ultima doar o întâlnire-test, de pregătire. Andersson va anunța lotul pe 16 martie, dar jurnaliștii nordici susțin că Ibrahimovici va fi printre cei chemați.

Mai mult. Zlatan va face parte din grupul de 23 de jucători pentru Euro 2020. Suedia este în grupa E, alături de Spania, Polonia și Slovacia.

116 selecțiiare Ibrahimovici la naționala Suedia

62 de goluria marcat Zlatan pentru selecționată

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Viitorul lui Ianis Hagi e în Premier League” » La ce echipe îl vede Giovanni Becali

Neymar face totul pentru a juca împotriva Barcelonei » Sesiune dublă zilnic în camera hiperbarică pentru starul lui PSG!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează