INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ibrahimovic, tot mai aproape de despărțirea de United » Cu ce echipă ar putea semna suedezul în vară

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 04 aprilie 2017 15:47

Zlatan Ibrahimovic, 35 de ani, ar putea semna cu Los Angeles Galaxy la sfârșitul sezonului, atunci când expiră contractul său cu United.

Spaniolii de la Fox Deportes au postat o fotografie modificată cu Zlatan în tricoul grupării din MLS, lansând astfel zvonul unei mutări a suedezului. Agentul lui Ibrahimovic, Mino Raiola, s-a aflat în SUA săptămânile trecute, discutând un posibil transfer al atacantului care ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria MLS.

260.000 £ câștigă săptămânal Ibrahimovic la United

"Este o șansă imensă pentru mine, atât din punct de vedere fotbalistic cât și din perspectiva vieții mele personale. Pot cuceri America la fel cum am făcut și cu Europa. Am avut succes în toată Europa, precum Napoleon, de ce nu aș face ceea ce Napoleon n-a reușit? Să trec Atlanticul și să cuceresc America?", a declarat Ibrahimovic în decembrie anul trecut în legătură cu un posibil transfer la fosta grupare a lui David Beckham și Steven Gerrard.

Atât fanii "diavolilor", cât și Jose Mourinho speră la prelungirea înțelegerii lui Ibrahimovic, însă portughezul este conștient că-l poate pierde pe golgheterul echipei.

"Dacă va decide să rămână, vom fi încântați. Dacă va pleca în căutarea unor noi provocări, eu voi fi fericit pentru Zlatan", a declarat Mourinho, conform Daily Star.

26 de goluri în 41 de partide a reușit Ibrahimovic în tricoul lui United, reușind să câștige Cupa Ligii și Supercupa Angliei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează