INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Ibrahimovici îl atacă pe Ronaldo: "E privilegiat, stă mereu în primul rînd cînd e premiat Messi" Nici argentinianul nu scapă de ironii

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 21:22

Atacantul suedez al lui PSG, Zlatan Ibrahimovici, îi ironizează pe Messi şi Ronaldo, ocupanţii primelor două locuri la gala Balonului de Aur 2012.

"Poate să aibă patru Baloane de Aur, dar eu pot să cumpăr ciocolată de la un automat fără să fiu nevoit să mă urc pe ceva", a spus Ibrahimovici despre Messi, făcând referire la  înălţimea pe care o are argentinianul, 1,61 metri.

Cu starul celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Zlatan a fost şi mai dur. "Sunt cel puţin zece jucători mai  buni decât Ronaldo" a adăugat suedezul, conform site-ului  canchallena.com. Ibrahimovici l-a ironizat pe Ronaldo şi pentru faptul că a  ieşit doar pe locul doi în ultimii trei ani la gala  Balonului de Aur : "E privilegiat, stă mereu în primul rând când e premiat Messi".

Nu este prima ieşire de acest gen a lui Zlatan. Atacantul  celor de la PSG i-a atacat pe foştii săi colegi de la  Barcelona, Messi, Xavi, Iniesta în cartea sa  autobiografică, apărută la sfârşitul lui 2011."Toată lumea  e tăcută, bună, aproape supusă: Messi, Xavi şi Iniesta erau  ca nişte elevi la şcoală, care erau gata să respecte orice  ordin, fără să protesteze." scria suedezul în cartea sa.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (43)
rsalexander
rsalexander  •  12 Ianuarie 2013, 12:35
Postat de alextt pe 12 Ianuarie 2013, 12:31

ce penali sunteti !!dar de ce nu puneti in titlu ce a zis ibra d emessi si mereu de ronaldo??vreti sa para ronaldo umilit??pai ati vrea toti sa fiti ca ronaldo slugoior!!voi muriti de foame si el e cel mai tare de pe planeta!!

Pai CR7 chiar a fost umilit cu replica aia, practic la facut un looser. Ce a zis de Messi e o nimica toata...

alextt
alextt  •  12 Ianuarie 2013, 12:31

ce penali sunteti !!dar de ce nu puneti in titlu ce a zis ibra d emessi si mereu de ronaldo??vreti sa para ronaldo umilit??pai ati vrea toti sa fiti ca ronaldo slugoior!!voi muriti de foame si el e cel mai tare de pe planeta!!

flo_ax
flo_ax  •  12 Ianuarie 2013, 04:41

inaltimea lui Messi prezinta dezavantaje, de acord, dar si avantaje. Da, nu are joc aerian (daca mai da cu capul ocazional, e doar hazardul), nu are forta in sut si nu-si ajuta echipa la faze fixe. Dar si centrul jos de greutate ii permite acele schimbari de directie, acele driblinguri dezechilibrante pt adversari marca inregistrata. Iar la cati bani are, isi permite sa angajeze pe cineva sa-i cumpere ciocolata de la automat sau chiar sa-si comande un automat modificat

Vezi toate comentariile (43)
Comentează