INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ibrahimovici îşi tratează leziunea musculară la vînătoare » Zlatan trage-n elan

Absent cu Barca și Napoli, Ibrahimovici e așteptat să revină marți în Italia cu o pradă bogată
Absent cu Barca și Napoli, Ibrahimovici e așteptat să revină marți în Italia cu o pradă bogată

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 20:35

Ibrahimovici a cerut vineri o zi învoire de la Milan pentru a-şi satisface hobby-ul


Zlatan Ibrahimovici s-a lăsat de vînat fundaşi şi portari şi a trecut la elani. Atacantul lui Milan s-a gîndit să îmbine utilul cu plăcutul la Malmo, unde se recuperează după o leziune musculară la coapsa dreaptă. După două zile epuizante de fizioterapie, cu două şedinţe a cîte trei ore şi jumătate, suedezul de 29 de ani s-a săturat şi a cerut urgent învoire de la club să se relaxeze.
Şi-a luat puşca, şapca de baseball şi s-a echipat de vînătoare. L-a însoţit cu un elicopter privat miliardarul Dan Olofsson. Zlatan, care abia şi-a luat permis în noiembrie trecut, a doborît elani la Jamtland, în nord-vestul ţării: "Mereu mi-a plăcut să vînez şi să pescuiesc, sînt hobby-urile mele. Din nefericire, am ocazii rare să petrec timpul liber în mijlocul naturii, din cauza carierei".

Invitaţie la mistreţ!
Zlatan şi-a surprins plăcut coechipierii de la "naţionala" Suediei înaintea jocului cu San Marino. I-a chemat pe toţi la imensa vilă din Malmo, unde soţia sa, Helena Seger, le-a pregătit mistreţ împuşcat chiar de atacantul milanez!. În vară, soţii Ibrahimovici au fost în vacanţă la vînătoare în Africa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează