INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ibrahimovici și-a aflat pedeapsa după episodul cu Tyrone Mings » Se pregătește o suspendare și mai mare pentru fundașul lui Bournemouth

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 07 martie 2017 21:20

Zlatan Ibrahimovici, 35 de ani, a fost suspendat pentru 3 partide după comportamentul violent din finalul primei reprize a meciului cu Bournemouth, scor 1-1.

Golgheterul "diavolilor" cu 26 de reușite în toate competițiile i-a aplicat un cot în figură lui Tyrone Mings, 23 de ani, acesta din urmă călcându-l pe cap pe suedez cu doar un minut înainte. Nici fundașul lui Bournemouth n-a scăpat de consecințe, fiind și el suspendat de Federația Engleză de Fotbal.

Mai mult, corpul de disciplină al FA ar putea majora pedeapsa lui Mings, gestul englezului venind la o fază fără minge.

"Fiecare membru al comitetului va urmări cu atenție înregistrările video și va decide dacă incidentele vor fi considerate de cartonaș roșu. Pedeapsa standard pentru Tyrone Mings este clar insuficientă", arată un comunicat oficial al FA.

Ibrahimovici va rata meciul din sferturile de finală ale Cupei Angliei, cu Chelsea, respectiv partidele din Premier League cu Middlesbrough și West Bromwich Albion.

În schimb, acesta va fi eligibil pentru meciul din Europa League cu Rostov, urmând să revină în campionat pentru confruntarea cu Everton din 4 aprilie.

sursa: bbc.com

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează