INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Ibrahimovici şi-a anunţat favoritul pentru cîştigarea Balonului de Aur: "Pe el l-am votat. Sper să cîştige!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 11:58

Fostul atacant al celor de la FC Barcelona, Zlatan Ibrahimovici, nu a avut o relaţie deloc bună cu antrenorul echipei de atunci, Pep Guardiola, dar nici cu vedeta, Leo Messi.

Chiar şi aşa suedezul şi-a făcut cîţiva prieteni la clubul catalan şi nu ezită deloc să îi voteze pe aceştia pentru Balonul de Aur şi aşa cum a procedat şi în urmă cu un sezon, atacantul celor de la PSG a votat din nou un component al lotului catalanilor.

"L-am votat pe Iniesta pentru că a cîştigat Euro 2012 şi face o treabă extraordinară la Barcelona. Sper să fie el cel care cîştigă." a spus Zlatan, care a votat din postura de căpitan al echipei naţionale a Suediei. 

Deşi nu a avut o relaţie deloc bună cu argentinianul din lotul Barcelonei, atacantul celor de la PSG a recunoscut: "Messi e cel mai bun din lume în mod individual, dar nu joacă singur la Barcelona, mai sînt mulţi alţii care fac o treabaă excelentă acolo", a mai spus suedezul conform DigiSport. 

Cei trei finalişti care se bat pentru Balonul de Aur sînt Cristiano Ronaldo, Leo Messi şi Andres Iniesta. Cîştigătorul va fi anunţat în luna ianuarie.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (9)
neko00
neko00  •  19 Decembrie 2012, 20:51
Postat de rsalexander pe 19 Decembrie 2012, 13:17

Exact. Dar stii care e chestia acum. Au vazut ca, CR7 nu mai are nici o sansa impotriva lui Messi si s-au reorientat catre Iniesta. Dar nu-i nici o problema daca ii da lui Iniesta (desi este destul de CLAR cine ar trebui sa castige anu' asta), tot Barca castiga.. :))

Iniesta merita mai mult sa castige decat Messi. Iniesta a fost imperial la Euro 2012. Si este imperial si la Barcelona.

pophki
pophki  •  19 Decembrie 2012, 20:19

cred ca e anul lui Iniesta,merita sa-l primeasca.

ionybws
ionybws  •  19 Decembrie 2012, 14:10

cat de penibili sunteti cand spuneti "fostul jucator al x "....mai presus de "fostul jucator al barcei" e jucatorul lui PSG...asa ar fi corect !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează