INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ibrahimovici, 'Terminator' din fotbal » Descriere impresionată făcută lui Zlatan de un adversar

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 10:24

Congolezul Gabriel Zakuani, fundaşul central al celor de la Northampton Town, a avut ocazia de a-l marca pe Zlatan Ibrahimovici în meciul de miercuri, din Cupa Ligii, încheiat cu victoria lui United, scor 3-1.

După meci, apărătorul african, în vârstă de 30 de ani, a relatat experienţa reporterilor de la BBC, arătându-se impresionat de stilul pe care îl abordează suedezul pe teren, comparându-l cu Terminator, din celebrul film cu Arnold Schwarzenegger.

"Vorbeşte foarte mult pe teren, însă o face ca un robot, parcă ar fi Terminator. Cumva cu încetinitorul. Se poate vedea cu ochiul liber influenţa pe care o are în jocul lui United. Le transmite mereu coechipierilor să joace calm şi să se relaxeze când au mingea la picior. E clar că e respectat de toată lumea din club", a spus Zakuani după finalul partidei.

În minutul 55 al meciului dintre cele două echipe, scorul era 1-1, iar Mourinho a forţat, introducând tot ce avea mai bun pe bancă pentru faza ofensivă: Marcus Rashord şi Zlatan Ibrahimovici. Primul era cel care avea să facă diferenţă, după ce a reuşit o pasă decisivă şi un gol, meciul încheindu-se cu victoria oaspeţilor, 3-1.

  • În cele 8 partide jucate pentru "diavolii roşii", Ibra a reuşit să înscrie de 5 ori.

Pentru United urmează duelul de pe "Old Trafford" cu campioana Angliei, Leicester City, Mourinho şi ai săi sperând să întrerupă seria de înfrângeri. Partida dintre cele două se va disputa astăzi, de la ora 14:30, în direct pe Eurosport 1.

sursa: dailymail.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează