INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

„Ce tango!” » Superschimbul verii în Italia: Icardi contra Dybala? » Inter vrea să scape astfel și de Wanda

Icardi și Wanda // Foto: Guliver/GettyImages
Icardi și Wanda // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 01 iunie 2019 11:17

Inter şi Juventus negociază mutarea lui Icardi și Dybala, ambii născuţi în 1993, cotaţi la 80 de milioane de euro, care au agitat vestiarul şi nu şi-au mai găsit locul în teren în sezonul trecut, scrie Gazzetta.

Cei mai cunoscuţi şi valoroşi argentinieni din Serie A ar putea face rocada, chiar în luna care abia a început. Ambii sunt atacanţi, născuţi în 1993 (despărţiţi de nouă luni), şi au creat probleme antrenorilor şi colegilor în vestiar în sezonul trecut.

Astfel că Inter şi Juventus plănuiesc superschimbul verii între Mauro Icardi şi Paulo Dybala. „Ce tango!”, l-a numit Gazzetta dello Sport, scriind despre starurile cotate la 80 de milioane de euro.

O alungă şi pe Wanda

Inter are nevoie de bani pentru campania de achiziţii a lui Conte, care a cerut vânzarea fostului căpitan, şi ar înregistra o plusvaloare remarcabilă, fiind trecut în contabilitate cu 2,5 milioane de amortizat (transferul de la Sampdoria a costat 13 milioane în 2013). Ar scăpa de soţia-agent atât de incomodă şi de conflictele cu fanii.

Riscul de a întări rivala

Juventus, care mai are de amortizat 17 milioane, ar aduce un vârf de careu, chiar dacă astfel Cristiano şi-ar modifica poziţia. Dorit şi de Real şi Bayern, „Paulo ar vrea să rămână la Torino, unde se simte bine, scăpând de Allegri, care nu-l mai titulariza”, susţine cotidianul roz, ce scrie şi despre riscul afacerii de a întâri o rivală. O altă problemă ar fi excedentul de atacanţi la Juventus, care ar fi obligată să renunţe măcar la Higuaín.

2.267 de minute a adunat Icardi în 29 de meciuri în ultimul sezon pentru Inter, marcând 11 goluri

2.137 de minute a bifat Dybala în 30 de meciuri la Juventus în stagiunea trecută. A reuşit 5 goluri

„Existau două variante să motivăm echipa: să-l transferăm pe Ronaldo sau să-l aducem pe Icardi, cu riscul însă de a provoca un scandal incredibil” Fabio Paratici, director sportiv Juventus, în vara trecută

Citește și:

TOTTENHAM - LIVERPOOL // VIDEO Presa din Spania anunță: „100.000 de britanici vin la Madrid” » Clip GENIAL: cum s-au distrat suporterii pe străzi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează