INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ie şi Ca au sosit la Barcelona

Ie și Ca, proaspetele achiziții ale Barcelonei
Ie și Ca, proaspetele achiziții ale Barcelonei

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 iulie 2012 12:58

Mereu cu ochii pe puşti talentaţi, FC Barcelona a pus mîna pe încă doi jucători de perspectivă. Amîndoi provin de Sporting Lisabona, cu care clubul stalan a bătut deja palma.

Edgar Ie şi Agostinho Ca se numesc ultimii sosiţi în La Masia, celebrul centru de creştere şi formare al grupării ”blaugrana”. Primul este fundaş central şi e născut în Portugalia, al doilea e mijlocaş şi are rădăcini în Guineea Bissau. Ambii au 18 ani, fiind componenţi de bază ai reprezentativei lusitane Under 19.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
vcun
vcun  •  19 Iulie 2012, 16:06

barcelona, ajax, arsenal sunt printre singurele formatii de renume care au centre puternice de juniori. in rest toti incearca sa ii cumpere gata formati si maturi. sper ca si scoala lui hagi sa ajunga intr-un viitor apropiat sa dea asa ceva.

raul1985
raul1985  •  19 Iulie 2012, 16:03

mai multi juniori am vazut eu la TV pe la CM si CE de U17-U21 decat parlitii astia de antrenori alcoolici de la echipele de juniori din RO. mereu sunt pe eurosport transmise turnee importante si spun comentatorii ca nu-i nimeni din RO prezent in tribune. acum 2-3 ani Brazilia a castigat un turneu si cel mai bun a fost Alex Teixeira. cu toata dorinta lui Ferguson sa-l ia la MU, baiatul s-a dus la Sahtior ca acolo e o adevarata colonie de brazilieni si castiga si bine. Oricum MU l-a luat peste putin timp pe Gabriel Obertan, care la randul lui a facut senzatie pt franta la un turneu. ok nu poti lua crema, dar 2-3 coechipieri mai ieftini tot sunt peste nivelul nostru si iti scoti banii pe ei.

drack009
drack009  •  19 Iulie 2012, 13:55

Maine o sa scrie in ziar ca i-a dorit si MM sa stana....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează