INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Iker Casillas s-a întors la Real Madrid: „Mândru să revin acasă!”

Iker Casillas, revenire de senzație la Real Madrid: „Sunt mândru să revin acasă!”
Iker Casillas, revenire de senzație la Real Madrid: „Sunt mândru să revin acasă!”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2020 16:30 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 16:45

Real Madrid a emis marți un comunicat prin care anunță că Iker Casillas (39 de ani) s-a alăturat clubului în calitate de director general adjunct.

Madrilenii au anunțat pe rețelele de socializare revenirea lui Iker Casillas în cadrul formației de pe Santiago Bernabeu: „Clubul Real Madrid este mandru să îl primească înapoi acasă pe unul dintre cei mai mari căpitani ai săi. Iker Casillas este o legendă a lui Real Madrid, care reprezintă valorile clubului și este cel mai bun portar din istoria noastră”.

Imediat după anunțul oficial al clubului, Iker Casillas a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care s-a arătat bucuros pentru revenirea la Real: „Sunt mandru să revin acasă. Abordez această nouă provocare cu tot entuziasmul și toată dorința din lume. Mulțumesc pentru primire”.

19 trofeea câștigat Iker Casillas în cei 25 de ani petrecuți la Real Madrid: 3 Ligi ale Campionilor, 3 trofee la Campionatul Mondial al Cluburilor, 3 trofee de campion în La Liga, 2 Copa del Rey și 4 Supercupe ale Spaniei

Iker Casillas se întoarce la Real Madrid după 5 ani

Legendarul portar al madrilenilor a plecat pe ușa din dos de la Real în 2015, la FC Porto, după o perioadă grea. Întâi a avut un conflict cu antrenorul Jose Mourinho, în care fusese acuzat că nu se mai antrenează la parametri maximi și nu mai dă totul pe teren pentru club. Portughezul l-a considerat „cârtița” din vestiar a ziariștilor. 

Ulterior, nici Carlo Ancelotti nu s-a bazat foarte mult pe el, preferând să joace cu Diego Lopez titular. La acea vreme, s-a vorbit și despre contre cu președintele Florentino Perez, dar se pare că aceștia au revenit la sentimente mai bune.

VIDEO. Stadionul Santiago Bernabeu, casa lui Real Madrid, este în curs de modernizare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Salah vrea să plece de la Liverpool: „E supărat, nefericit chiar”

Messi face un pas în față: „E îngrozitor ce se întâmplă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează