INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Iker Casillas se retrage... temporar! „Voi face ceva diferit de ceea ce făceam de obicei”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 19:34

Iker Casillas (38 de ani) va fi în staff-ul administrativ al lui Porto cât timp se va reface după infarctul suferit pe 1 mai.

La 38 de ani, Iker Casillas n-ar fi vrut să se despartă de fotbal, dar spaima trăită pe 1 mai, infarctul suferit în timpul antrenamentului la Porto și intervenția chirurgicală la care a fost supus apoi, toate l-au obligat să se gândească mai mult la viitorul său. Atunci, O Jogo anunța că portarul spaniol, care mai are un an de contract (cu opțiune pentru încă unul), se va retrage, dar el a replicat: „Va veni o zi când voi renunța, însă lăsați-mă pe mine să anunț când va veni momentul. Deocamdată, liniște!”. 

Ieri, chiar Casillas a dezvăluit că se retrage. Nu definitiv, cum se speculează, doar temporar. Cât timp se va reface după atacul cardiac, va fi în stafful administrativ al lui FC Porto. 

„Voi face ceva diferit de ceea ce făceam de obicei”, a declarat Iker, completând: „Voi fi legătura dintre echipă și club. Voi încerca să-mi ajut colegii”.

1.052 de meciuria jucat Iker Casillas la club (885) și națională (167)

VEZI ȘI:

VIDEO // Ștefan Radu a fost primit cu aplauze la primul antrenament al lui Lazio, după ce s-a împăcat cu cei din conducere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează