INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. CITY - EVERTON 3-1

”Îl admir pentru calmul său” » Sterling, ”jucătorul invizibil”, elogiat de Guardiola

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 11:41

Raheem Sterling, atacat rasist în etapa trecută și omis de gazde pe foaia oficială a meciului, a intrat în repriza secundă a victoriei cu Everton și a închis tabela, scor 3-1. ”E fericit când joacă fotbal”, a spus managerul spaniol.

Atacantul ”cetățenilor” a trecut deja peste neplăcutul episod rasist din derbyul cu Chelsea, când mai mulți fani l-au insultat, și a marcat decisiv pentru Man. City, în victoria cu Everton (3-1). L-a impresionat și pe Guardiola, nu doar prin reușita sa, la trei minute după ce intrase.

"Îl admir enorm pentru calmul său, mai ales după atâtea situații dificile depășite în acest an. Se vede că e fericit jucând fotbal și este iubit. Este incredibil și în vestiar, cu colegii. Nu e deloc plăcut să fii atacat din cauza culorii pielii și să-ți fie jignită des familia", a declarat Pep.

Nu era nici rezervă!

Presa britanică s-a și amuzat pe seama atacantului de 24 de ani. Numele său nu figura nici printre titulari, și nici pe lista rezervelor, pe foaia oficială primită de ziariști pe Etihad! După portarul Murici, urma jucătorul cu numărul 0 și fără nicio identitate.

"Invizibilul" Sterling a fost introdus însă în minutul 66, în locul lui Sané, și a marcat cu capul din centrarea lui Fernandinho, spre amuzamentul jurnaliștilor, ce au viralizat "gafa" pe net.

10 goluri are Sterling în toate competițiile acestui sezon pentru Man. City, 9 în Premier și 1 în Ligă, contra lui Șahtior

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează