INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORINTHIANS

Il Fenomeno a revenit pe teren după 112 zile de pauză

Ronaldo
Ronaldo

Articol de - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Il Fenomeno Ronaldo a jucat din nou pentru Corinthians după 112 zile de pauză. Brazilianul a fost accidentat, dar acum e recuperat şi s-a întors la treabă.

Fotbalistul de 34 de ani a promis că va da jos kilogramele în plus pe care le-a acumulat în perioada în care nu s-a putut antrena. Fostul fotbalist al Barcelonei şi al lui Real Madrid a fost înlocuit în minutul 61, ieşind de pe teren în aplauzele spectatorilor.

"Dacă eşti accidentat, nu poţi juca şi acumulezi mai multe calorii decît consumi, iar asta duce la kilograme în plus", a zis Ronaldo.

Corinthians s-a impus cu 2-1, iar Ronaldo s-a declarat mulţumit: "Sînt fericit pentru cele 3 puncte şi pentru că am revenit pe teren.
Nu pot să spun o zi anume în care mă voi retrage, următoarea partidă poate fi ultima, dar voi face un efort pentru a juca pînă la finalul acestui an"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  30 August 2010, 18:37

O fi el gras dar daca il aduci in Romania, marcheaza 150 de boabe pe sezon

tanase.florin
tanase.florin  •  30 August 2010, 17:43

E O BATOZA DAR DACA AR VENII LA ORICINE DIN ROMANIA NU NUMAI CA AR FII titular dar CRED CA AVEA si stadionul plin si parcarea :)) . E peste toti atacanti de la noi

88gore88
88gore88  •  30 August 2010, 17:37

Respect pentru el,pentru tot ce a dat fotbalului si noua spectatorilor de rand! Respect pentru ceea ce face acuma,(chinuindu-se cu aceste accidentari si kg acumulate,),nerenuntand la fotbal chiar daca o face in conditii foarte grele... Au trecut multi ani,dar parca si acuma imi amintesc de driblingurile lui in regim de viteza care ne incanta si acuma privirea la nenumaratele "scheme" incercate acuma de mai toti fotbalistii! Resepect RONALDO,you are the best!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează