INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Il Luce îl felicită pe Răzvan pentru plecarea din Liga 1: "E mult mai bine acolo" » Cum vede Mircea Lucescu fotbalul din Qatar

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 13:47

Mircea Lucescu este fericit că fiul său a ales să plece din România şi a explicat cum l-a simţit pe Răzvan la 6 luni de la instalarea ca principal al lui El Jaish.

Cel mai titrat tehnician român susţine că Răzvan s-a acomodat un pic mai greu, dar finalul de an a fost excelent:  "Îmi era dor de el pentru că nu îl văzusem de foarte mult timp. A venit cu o stare de spirit bună după ultimele 3 meciuri pe care le-a cîştigat"

Echipa lui Lucescu jr. a ajuns pe locul 4, la 9 puncte în spatele liderului, iar Il Luce a explicat şi cum se vede fotbalul din Qatar, felicitîndu-l şi pentru pasul făcut:  "Am văzut şi echipa. Este un fotbal diferit faţă de cel european. Dar între ei, acolo, e un fotbal extrem de competitiv şi de mare orgoliu. E o experienţă foarte bună. Dacă va avea succes în competiţia asta, va putea să facă un alt pas înainte. Ştiţi şi voi foarte bine că e mult mai bine decît dacă rămînea aici", a spus Mircea Lucescu pentru dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
bilaro
bilaro  •  06 Ianuarie 2013, 15:33

Sunt de parere ca Razvan e la momentul acumularilor. Nu am nici o indoiala ca va deveni un antrenor foarte bun.... Inca sunt impresionat de felul in care a condus Rapidul in acea toamna de UEFA.

krokoi
krokoi  •  06 Ianuarie 2013, 15:08
Postat de atentu pe 06 Ianuarie 2013, 14:47

Nu jigniti cuvantul - rahat ! Are si alte intelesuri utile . Ati vrut sa spuneti - RATATUL - care a distrus nationala ...

si nu uita ca a distrus si rapidul, ceea ce este tragi-comic de-a dreptu

ando89
ando89  •  06 Ianuarie 2013, 15:02

Mie nu mi-e dor de Razvanel, dar il felicit si eu pentru decizia luata, era prea valoros pentru noi, sa faca pasi inainte din aia de-ai lui cu altii, noi astia amaratii de aici ne descurcam tare greu fara el, dar asta este:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează