INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COŞMARUL LUI CONTINI

"Îl visez şi noaptea pe Messi!"

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Fundaşul Zaragozei povesteşte azi în "Gazzetta dello Sport" calvarul prin care a trecut duminică încercînd să-l marcheze pe starul argentinian al Barcelonei, care a marcat trei goluri şi a scos penaltyul la golul 4. "Nu ajunge să priveşti mereu mingea. Atunci cînd te decizi să-l ataci, într-o fracţiune de secundă a mişcat-o. Ori luftezi ori îi loveşti glezna", spune italianul.


Care explică apoi cum poate fi oprit Leo Messi: "Îl visez nopţile de atunci. N-are rost să caut scuze, n-ai nici o şansă în duelurile unu la unu. Pentru a-l opri ai nevoie de noroc şi să fii ajutat la dublaj. Teoretic, nu scap nici o clipă balonul din vedere. Dar Messi are o viteză de execuţie fantastică. Am încercat de două ori să-l deposedez. Prima oară am lovit aerul şi a scăpat la golul de 2-0, apoi i-am nimerit glezna şi a fost penalty".

Contini a tras concluzia: "Messi e extraordinar. Acum se opreşte, pleacă imediat, iar stop şi accelerează subit. Există o gaură temporală între acţiunea lui şi reacţia ta. Sînt sigur însă că dacă ar juca în Serie A ar marca mai puţin, pentru că fundaşii nu i-ar mai lăsa atîtea spaţii în drumul spre poartă".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează