INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BREAKING NEWS Transferul momentului în Europa: Barcelona semnează cu un superstar de la Manchester City

Ilkay Gendogan, 32 de ani, e mai „aproape ca niciodată” de Barcelona.
Ilkay Gendogan, 32 de ani, e mai „aproape ca niciodată” de Barcelona.

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 16:30 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 16:39

Ilkay Gundogan, 32 de ani, e mai „aproape ca niciodată” de Barcelona. Urmează să efectueze azi vizita medicală.

Exprimarea le aparține jurnaliștilor spanioli de la Marca. „Acordul e pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon”, scrie sursa citată.

Transfer de 75 de milioane de euro pe axa Arsenal - Chelsea
MERCATO
Transfer de 75 de milioane de euro pe axa Arsenal - Chelsea

Ilkay Gundogan, de la Manchester City la Barcelona

Gundogan va veni la Barcelona din postura de jucător liber de contract, după plecarea de la Manchester City. „Cetățenii” au încercat să-l convingă pe internaționalul neamț să continue pe Etihad, însă acesta a luat decizia să vină sub comanda lui Xavi, care-l consideră un fotbalist esențial pentru sezoanele următoare.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano susține că Barcelona lucrează în aceste ore la înregistrarea contractului lui Gundogan la Liga Spaniolă. Pentru gruparea blaugrana, aducerea lui Ilkay a reprezentat o prioritate încă din luna ianuarie.

Gundogan era din 2016 fotbalistul celor de la Manchester City, fiind în acest interval un jucător exponențial pentru trupa lui Pep Guardiola. A câștigat în Anglia 5 titluri și o Ligă a Campionilor.

În sezonul precedent, Ilkay a jucat un rol-cheie în „tripla” istorică bifată de City, reușind 11 goluri și 7 pase decisive în 51 de apariții.

20 de milioane de euroe cota de piață a lui Gundogan, potrivit Transfermarkt; a mai jucat în carieră, la seniori, pentru două cluburi din Germania, Nuremberg și Borussia Dortmund

VIDEO. Ilkay Gundogan, momente de excepție la Manchester City

Tot din fotbalul internațional:

Toni Kroos a semnat până în iunie 2024 cu Real Madrid
REAL MADRID
Toni Kroos a semnat până în iunie 2024 cu Real Madrid
Disperare în Germania: „Ajutor! Flick ne distruge Europeanul!” » Rudi Voller amenință jucătorii: „Pe unii nu-i veți mai vedea la națională!”
GERMANIA - COLUMBIA 0-2
Disperare în Germania: „Ajutor! Flick ne distruge Europeanul!” » Rudi Voller amenință jucătorii: „Pe unii nu-i veți mai vedea la națională!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
viola_sempre
viola_sempre  •  21 Iunie 2023, 18:05

Ce arbitri mai transfera blatistii astia ordinari? In orice tara normala in afara de Spania, Romania si Turcia erau in faliment. Spaniolii nu se pot lua de ei ca urla ca-s persecutati fiindca sunt catalani, asa ca pot sa fenteze toate regulile si sa aiba toate datoriile ca nu le pune nimeni oblonul, cum nici nu ii da afara din campionat pentru mizeriile pe care le fac non stop

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  21 Iunie 2023, 17:46

Inca un cadou de la Guardiolu pentru Barcelona.

rumunek
rumunek  •  21 Iunie 2023, 16:39

Oare îi lasă să joace cu 2 mingi, una pentru DeJong și alta pentru Gundogan. Să-și facă fiecare acțiunea sa, începând de pe linia porții.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează