CAMPIONATE  ·  JUVENTUS

Imagini șocante cu un fost jucător al lui Juve » Amenințări cu "pistolul": "Nu-mi atingeți familia!"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 12:02

Senegalezul Mbaye Diagne, 25 de ani, actualul atacant al lui Tianjin Teda, a șters postarea de pe Instagram: "Îmi cer scuze. Am predat pistolul poliției. De acum, voi respecta legile chineze".

Mbaye Diagne a fost doi ani sub contract cu Juventus, dar nu a jucat nici măcar un minut. Două sezoane, mereu împrumut: Ajaccio, Lierse, Al Shabab, Westerlo. După despărțirea definitivă de clubul bianconero, în 2015, a rămas o stagiune la Ujpest, apoi a semnat cu Tianjin Teda, unde e și acum.

Atacantul senegalez, 25 de ani, caută problemele cu lumânarea. A postat pe Instagram un filmuleț în care amenința cu un pistol și dădea un avertisment: "Nu-mi atingeți familia". Pistolul părea real. 

Imediat, clubul l-a obligat să șteargă postarea, și jucătorul a dat înapoi: "Îmi cer scuze. Mi s-a părut amuzant să fac acel video, era un pistol de jucărie. Însă comportamentul meu a încălcat legea chineză. Am predat pistolul poliției. Am afectat imaginea lui Tianjin Teda, nu se va mai întâmpla".

1.000.000 €a plătit Tianjin Teda pentru a-l cumpăra pe Diagne de la Ujpest

10 goluri
a marcat senegalezul Mbaye Diagne în 39 de meciuri jucate la TianjinUn bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1