INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

FOTO. Imaginile începutului de an » Câte echipe vezi pe teren?

Meciul Istanbul Bașakșehir - Sivasspor 1-1, din runda #19 a campionatului Turciei, a oferit imagini cu adevărat inedite. +6   FOTO
Meciul Istanbul Bașakșehir - Sivasspor 1-1, din runda #19 a campionatului Turciei, a oferit imagini cu adevărat inedite.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 20:49 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 21:12

Meciul Bașakșehir - Sivasspor 1-1, din runda #19 a campionatului Turciei, a oferit imagini cu adevărat inedite.

Sivasspor a ales un echipament complet alb pentru deplasarea de la Istanbul, care s-a dovedit a fi neinspirat. În timpul partidei a început să ningă abundent, astfel s-a așezat un strat considerabil de zăpadă pe gazon. 

Prin urmare, de la televizor, fotbaliștii oaspeților nu au mai fost vizibili în toate cadrele 😅. Cel mai probabil, la nivelul terenului nu au existat probleme pentru jucători să-și identifice colegii.

FOTO. Cadre inedite din campionatul Turciei

+2 FOTO

Bașakșehir și Sivasspor și-au împărțit punctele în confruntarea de pe arena „Fatih Terim”. Aleksic a deschis scorul pentru campioana en-titre din Turcia în minutul 38, iar Arslan a egalat până la finalul primei reprize. În actul secund, nu s-a mai înscris, iar singura vedetă a fost ninsoarea.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu, prima reacție după derapajul din Arabia Saudită: „E scandalos!”

Dan Petrescu, după primul meci la Kayseri: „Nu sunt mulțumit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
risc_mix
risc_mix  •  16 Ianuarie 2021, 21:15

Parca sunt fantome

Vezi toate comentariile (1)
Comentează