INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚARA GALILOR

Impresarul lui Gareth Bale, dezamăgit de Carlo Ancelotti: „E incredibil că Real Madrid nu îl folosește”

Gareth Bale (32 de ani) a fost decisiv pentru Țara Galilor în meciul de baraj împotriva Austriei, câștigat de britanici cu scorul de 2-1.
Gareth Bale (32 de ani) a fost decisiv pentru Țara Galilor în meciul de baraj împotriva Austriei, câștigat de britanici cu scorul de 2-1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 11:19 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 11:24

Gareth Bale (32 de ani) a fost decisiv pentru Țara Galilor în meciul de baraj împotriva Austriei, câștigat de britanici cu scorul de 2-1.

Chiar dacă la Real Madrid nu este prea des folosit, fotbalistul galez joacă foarte bine pentru Țara Galilor. A reușit o „dublă” pentru naționala țării sale, unul dintre goluri fiind un adevărat golazo.

În minutul 26, Bale a executat splendid o lovitură liberă din preajma careului mare - lateral dreapta, poziție perfectă pentru stângul extremei de la Real Madrid. Mingea a fost trimisă perfect în vinclul porții apărate de Heinz Lindner, rămas fără reacție.

VIDEO cu golul fantastic reușit de Gareth Bale în Țara Galilor - Austria

Impresarul lui Gareth Bale: „E incredibil că Real Madrid nu îl folosește”

Jonathan Barnett, agentul lui Bale, a explicat pentru presa britanică că nu poate înțelege cum un astfel de fotbalist nu este folosit mai des de Ancelotti la Real Madrid, având în vedere că i-ar putea ajuta foarte mult pe iberici. 

„Gareth nu știe ce va face din vară, totul depinde de Țara Galilor. Nu am vorbit cu nimeni, iar decizia o va lua în luna iunie. E incredibil că Real Madrid nu îl folosește pentru că ar putea oferi în continuare foarte mult echipei. Toată lumea l-a văzut joi seară. Dacă l-ar introduce în echipă, ar avea un jucător extraordinar, însă trebuie să ne obișnuim cu asta. 

E cel mai bun jucător din Țara Galilor și unul dintre mai buni jucători produși de Marea Britanie”, a declarat Jonathan Barnett, pentru The Telegraph.

77 de minutea jucat Bale în ultimele 6 luni la Real Madrid

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

„Poți vedea de unde provine talentul lui Ianis” » Ce notă a primit Gică Hagi din partea scoțienilor, după meciul împotriva legendelor lui Rangers

Christian Eriksen a înscris pentru Danemarca la primul meci pentru naţională după momentul delicat de la Euro » A marcat la doar 2 minute după ce a fost introdus pe teren!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează