INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un președinte din La Liga susține că a fost agresat de către agentul jucătorului pe care dorea să îl transfere: „L-a lovit cu capul în figură”

Raul de Tomas (foto: Guliver/Getty Images)
Raul de Tomas (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 11:18 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 13:24

Președintele clubului Rayo Vallecano, Raul Martin Presa, susține că a fost agresat de către agentul lui Raul de Tomas (27 de ani), atacant pe care a vrut să îl aducă la gruparea din Madrid în timpul ferestrei de transferuri din această vară. Mutarea s-a oficializat marți, iar clubul a făcut anunțul.

Rayo Vallecano a anunțat, în mod oficial, transferul atacantului spaniol Raul de Tomas, de la Espanyol Barcelona: „Raul de Tomas este oficial noul jucător al lui Rayo Vallecano. Jucătorul a semnat o înțelegere valabilă până în sezonul 2026-2027 cu gruparea noastră. 

RDT a mai jucat timp de două sezoane la echipa noastră, pentru care a înscris 38 de goluri în 62 de partide oficiale. Bine ai revenit acasă!”, au punctat cei de la Rayo Vallecano într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Muller a stârnit hohote de râs înainte de Bayern - Barcelona: „Mane îmi spune asta de 10 zile”
BAYERN - BARCELONA
Muller a stârnit hohote de râs înainte de Bayern - Barcelona: „Mane îmi spune asta de 10 zile”

Fotbalistul nu va putea juca până în luna ianuarie pentru Rayo Vallecano și va rata astfel și Campionatul Mondial din Qatar. Luis Enrique anunțase în urmă cu ceva timp că va conta pe el, dacă-și va menține forma bună.

Raul Martin Presa: „A fost o lovitură complet neașteptată pe care am primit-o”

Președintele clubului din capitala Spaniei a detaliat momentul în care susține că a fost agresat de impresarul lui Raul de Tomas: „A fost o lovitură complet neașteptată pe care am primit-o. A fost un act comis de către un infractor, un act laș și nepotrivit. Pentru că dacă el mă amenință, atunci mă voi lupta cu acesta”, a spus Raul Martin Presa pentru postul de radio spaniol Partidazo Cope.

Presa a fost fotografiat de media spaniolă purtând un bandaj mare în jurul nasului.

Comunicat Rayo Vallecano: „Ivan Garcia l-a agresat pe Raul Martin Presa lovindu-l cu capul în figură”

După victoria obținută pe teren propriu contra Valenciei, scor 2-1, conducerea clubului Rayo Vallecano a emis un comunicat în care lămurește situația în care a fost implicat președintele clubului: 

„Este complet fals că Raul Martin Presa l-a atacat pe Ivan Garcia (n.r. agentul lui Raul de Tomas). Ivan Garcia l-a atacat pe Raul de Tomas lovindu-l cu capul în figură, joi seara. Pentru că a fost atacat, Raul Martin Presa a sunat la poliție, a mers la urgențe pentru a primi îngrijiri medicale și, imediat după aceea, a făcut o plângere la poliție împotriva lui Ivan Garcia.

Știrile false ce au fost difuzate în cursul zilei de ieri, știri pe care noi le-am negat, reprezintă o strategie de apărare slabă din partea lui Ivan Garcia, în fața acuzațiilor care i se aduc acestuia”, a spus conducerea lui Rayo Vallecano în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Raul de Tomas, un produs 100% al academiei lui Real Madrid

Atacantul Raul de Tomas este un produs 100% al academiei lui Real Madrid, „La Fabrica”. A jucat pentru toate categoriile de vârstă ale „los blancos”. A debutat în tricoul echipei mari în octombrie 2014, când madrilenii au învins în deplasare formația catalană Union Cornella, scor 4-1, în faza șaisprezecimilor Cupei Spaniei.

În august 2015 a fost împrumutat de Real Madrid la Cordoba. În august 2016 a ajuns la Real Valladolid, tot sub formă de împrumut. Între septembrie 2017 și iunie 2019 a fost împrumutat la Rayo Vallecano, echipă care vrea să îl transfere în acest moment.

În iulie 2019 a fost vândut de Real Madrid în Portugalia, la Benfica Lisabona, în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

3 trofeea câștigat Raul de Tomas în carieră: 1 Supercupă a Portugaliei, cu Benfica, și 2 trofee în La Liga 2: cu Rayo Vallecano (2017-2018) și Espanyol Barcelona (2020-2021)

După numai jumătate de an s-a întors în Spania, la Espanyol Barcelona, catalanii plătindu-le lusitanilor suma de 22,50 milioane de euro. A semnat cu Espanyol o înțelegere valabilă până iunie 2026. Clubul l-a vândut azi la Rayo Vallecano, în schimbul a aproximativ 9 milioane de euro, plus alte 4 cu anumite clauze.

3 trofeea câștigat Raul de Tomas în carieră: 1 Supercupă a Portugaliei, cu Benfica, și două trofee în La Liga 2: cu Rayo Vallecano (2017-2018) și Espanyol Barcelona (2020-2021)

În tricoul naționalei mari a Spaniei, vârful a adunat 4 selecții și nu a înscris niciun gol. A debutat pentru „Furia Roja” în noiembrie 2021, într-un meci câștigat de Spania în Grecia, scor 1-0, în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

25 de milioane de euroeste cota lui Raul de Tomas pe transfermarkt.com

Citește și alte articole:

Caz șocant! Ecuador ar putea fi exclusă de FIFA de la Mondial în ultima clipă. Un internațional are actele falsificate! S-a născut în Columbia și a recunoscut tot!
CM 2022
Caz șocant! Ecuador ar putea fi exclusă de FIFA de la Mondial în ultima clipă. Un internațional are actele falsificate! S-a născut în Columbia și a recunoscut tot!
„Copilul de suflet” al lui Gică Hagi s-a retras: „A fost greu, dar a fost frumos!”
Retragere
„Copilul de suflet” al lui Gică Hagi s-a retras: „A fost greu, dar a fost frumos!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Shogun01
Shogun01  •  13 Septembrie 2022, 12:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  13 Septembrie 2022, 11:58

Instinctiv, multi s-au dus cu gandul la Ion Becali. Doar ca mafioso nu prea mai transfera jucatori dupa perla Morutan.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează