INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Impresionant! Vezi AICI cifrele care fac din Leo Messi un fotbalist record

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Lionel Messi continuă să impresioneze fotbalul mondial prin prestaţiile sale şi prin recordurile pe care le bate. În actuala ediţie de campionat a marcat 4 "duble". Vezi cifrele publicate de Sport.es, care fac din Lionel Messi un fotbalist record!

29 de "duble"

De la prima "dublă" pe care a reuşit-o, pe 29 ianuarie 2006, împotriva formaţiei Mallorca, pînă la cea mai recentă, sîmbăta trecută, pe Camp Nou, contra Sevillei, Leo a adunat 29 de "duble" ca fotbalist al Barcelonei. Cel mai bun sezon din acest punct de vedere a fost 2009-2010, în care a reuşit 10. În actuala ediţie de campionat a adunat 4 "duble".

6 hattrick-uri

Prima sa "tripletă" a reuşit-o contra lui Real Madrid. Era la al treilea sezon în prima echipa a Barçei cînd a bifat unul dintre cele mai bune momente ale sale. A înscris primul său hattrick contra lui Real, într-un meci de campionat, pe Camp Nou, partidă care s-a încheiat 3-3. Apoi, a reuşit cîte trei goluri într-un meci în fiecare sezon.

A înscris şi de 4 ori!

Arsenal s-a înclinat în faţa celui mai bun jucător al Planetei în meciul retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. A fost partida în care argentinianul a înscris 4 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
pol1iasi
pol1iasi  •  01 Noiembrie 2010, 13:54

Am zis doar bravo pt cel mai bun jucator din lume-MESSI- iar pt asta stergeti mesajul?!??

deco
deco  •  01 Noiembrie 2010, 13:32

Cel mai bun fotbalist in ultimii ani, speram sa ramana asa, si in viitor si sa mai castige macar o data Liga cu Barca. Are timp sa mai participe la 2 CM, daca va castiga un CM cu Argentina, poate ajunge cel mai mare din istorie. Messi te face sa iubesti fotbalul.

capitanos2
capitanos2  •  01 Noiembrie 2010, 13:21

in liga 3 gasesti jucatori mai buni la numarul de goluri... :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează