INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LOKOMOTIV PLOVDIV

În Bulgaria e mai rău! Antrenor ce-şi dă demisia după doar o zi şi fotbalişti testaţi cu detectorul de minciuni

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 12 octombrie 2012 19:08

Fostul atacant al echipei naţionale a Bulgariei, Georgi Ivanov (36 de ani), cel care ca fotbalist a cîştigat în cariera sa de două ori titlul de "jucătorul anului" în ţara de la sud de Dunăre, şi-a dat demisia de la Lokomotiv Plovdiv la doar o zi după ce semnase un angajament valabil pînă la 1 iunie 2013!

Ivanov a fost prezentat oficial miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, înlocuindu-l pe Emil Velev, cel care fusese demis după un start de sezon nefast, formaţia din Plovdiv acumulînd doar 8 puncte în 8 meciuri.

Ieri, la nici 24 de ore după ce vorbise despre obiectivele sale la Lokomotiv, Ivanov şi-a prezentat demisia după antrenamentul de dimineaţă, spunînd că la club este haos la nivelul conducerii şi că nu poate lucra în aceste condiţii! Azi, patronul Veselin Mareshki a încercat în zadar să-l convingă să rămînă!

Luna trecută, după ce au pierdut cu Botev Vratsa, 0-1, fotbaliştii lui Lokomotiv Plovdiv au fost testaţi cu detectorul de minciuni pentru ca patronul clubului avea suspiciuni legate de evoluţia fotbaliştilor săi. Testul a fost aprig criticat de FIFPro, Sindicatul Fotbaliştilor Profesionişti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
robotzel
robotzel  •  12 Octombrie 2012, 19:35
Postat de circo pe 12 Octombrie 2012, 19:15

nu-i mai rau. si la noi hizo a fost mai putin de o zi antrenor la brasov. este aceeasi mocirla, aceeasi republica bananiera ca si la noi, nu degeaba suntem vecini.

momentan este mai rau decat la noi pentru ca nu am ajuns sa testam cu detectorul de minciuni jucatorii. banuiesc ca ai citit doar jumatate de articol.

circo
circo  •  12 Octombrie 2012, 19:15

nu-i mai rau. si la noi hizo a fost mai putin de o zi antrenor la brasov. este aceeasi mocirla, aceeasi republica bananiera ca si la noi, nu degeaba suntem vecini.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează