INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ULTRAS

În ”cantonament” pentru Mondialul huliganilor » Ultrasii ruși se pregătesc în păduri

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2017 11:15

Bătăușii ruși se antrenează în păduri pentru ciocnirile de la anul. Au vrut să dea o "reprezentație" și la Cupa Confederațiilor, dar autoritățile au intervenit prompt.

Alexander Șprîghin locuiește într-un orășel aflat la granița cu Letonia, Velikie Luki, și e șeful declarat al huliganilor ruși. Principalul responsabil de ciocnirile sângeroase petrecute în Marseille, la meciul Anglia - Rusia de la Euro 2016.

"Comanșul", cum i se mai spune, spera să dea o "reprezentație" și la Cupa Confederațiilor. Numai că, în ultima clipă, autoritățile i-au anulat biletul și permisul de intrare la Rusia - Noua Zeelandă.

Lui și altor 50 de "tovarăși": "Eram pe drum, undeva la 200 de kilometri de Sankt Petersburg, când am primit mesajul. Nici măcar n-am avut avut timp să reacționăm".

Dar Șprîghin nu renunță. Le-a spus jurnaliștilor de la Daily Mail că el și oamenii lui se pregătesc pentru Mondialul 2018. În sălile de gimnastică fac mușchi și exersează arte marțiale, iar departe de ochii poliției, în păduri, și-i pun la treabă.

Primii pe lista lor la CM, susține "Comanșul", sunt englezii: "Ei n-au aliați în Europa și sunt gata de bătaie oricând. Pentru noi e ca un derby Man. United - Man. City sau Liverpool - Everton". 

"Am apărut în poze alături de Putin. Dar nu suntem prieteni, cum s-a spus. Nici măcar fan Putin nu sunt" Alexander Șprîghin, liderul huliganilor din Rusia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10206840810356779
Mihai Enache  •  25 Iunie 2017, 01:25

scula de stire ,,,,*** care a scris acest articol merita aplauze:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează