INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

În iarnă, conducerea Barcelonei a vrut să-l pună antrenor în locul lui Gerardo Martino. El a aflat abia acum!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 iulie 2014 11:27

FC Barcelona a trecut prin momente dificile sezonul trecut, atît din punct de vedere sportiv, cît şi din punct de vedere administrativ. Sandro Rosell a fost nevoit să demisioneze din funcţia de preşedinte al clubului în momentul în care a fost anunţat că va fi chemat în instanţă din cauza neregulilor din transferul lui Neymar de la Santos la Barcelona.

Cadena Ser a dezvăluit că vicepreşedintele lui Rosell, devenit între timp noul preşedinte al clubului, a vrut să-l instaleze pe banca tehnică pe Xavi Hernandez în momentul în care antrenorul de atunci, Gerardo Martino, a fost tentat să plece de la club. 

Bartomeu şi directorul sportiv Andoni Zubizarreta s-au gîndit că Xavi ar fi cea mai bună variantă pentru a prelua echipa în plin campionat, cunoscînd perfect filozofia clubului şi cerinţele catalanilor. 

Martino a decis să rămînă alături de echipă, iar căpitanul Barcelonei, Xavi Hernandez, nici măcar nu a aflat pînă acum că a fost în planurile conducerii pentru acest post.

"Creierul" Barcelonei nu a decis încă unde va juca în sezonul viitor. Întors de la Mondial, Xavi a plecat în vacanţă fără să facă declaraţii despre planurile sale. Presa din străinătate a scris despre ofertele pe care fotbalistul de 34 de ani le are din Qatar şi Statele Unite, dar jurnaliştii spanioli nu exclud nici varianta continuării la Barcelona, sub comanda lui Luis Enrique.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează