INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

In Italia apune o eră. Moratti se pregăteşte să vîndă Interul!

Erick Thohir
Erick Thohir

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 iulie 2013 11:08

Patronul italienilor de la Inter Milano, Massimo Moratti, este în negocieri avansate cu Erick Thohir, un miliardar indonezian, care are deja planuri mari la formaţia italiană


Massimo Moratti a acceptat discuţiile cu indonezianul Eric Thor care este pregătit să pună pe masă 300 de milioane de euro pentru a achiziţiona 75% din acţiunile lui Inter. Pentru moment, aici este şi cheia afacerii pentru ca patronul italian nu este decis, cel puţin pentru moment, să renunţe la pachetul majoritar al formaţiei de pe Meazza. Discuţia iniţială a avut loc săptămîna trecută, dar cele două părţi nu au ajuns pentru moment la un acord.

"Timpul necesar pentru a încheia o asemenea negociere trebuie respectat. Eu sînt încrezător, dar în presă a apărut o eroare fundamentală. Eu nu negociez pentru 80% din acţiunile echipei. Eu nu îmi permit deocamdată să vorbesc despre transferuri, chiar dacă am auzit că aş fi interesat să îl readuc la echipă pe Leonardo. Nu este adevărat şi nu îmi doresc să influenţez sub nicio formă politica de transferuri în acest moment", a explicat Erick Thohir.

Cu toate acestea, presa din Italia a aflat deja unele detalii de la negocierile celor doi oameni de afaceri. Massimo Moratti ar urma să păstreze funcţia de preşedinte, iar un alt subiect sensibil pentru patronul italian este viitorul fiului său Angelo la clubul din Milano, acesta fiind în prezent vicepreşedinte. Indonezianul i-ar fi promis lui Moratti că în următorii trei ani l-ar readuce pe Mourinho pe Giuseppe Meazza, iar primele două ţine ale acestuia sunt Lavezzi (20 milioane euro) şi Nainggolan (15 milioane euro).

Erick Thohir
- 43 ani
- fiul lui Teddy Thohir, care este coproprietar al Astra International
- coproprietar al echipei de baschet Philadelphia 76ers
- preşedintele Southeast Asia Basketball Association şi Indonesian Basketball Association
- patron al echipelor de baschet Satria Muda BritAma Jakarta şi Indonesia Warriors
- patron al echipei de fotbal DC United

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sek.91
sek.91  •  04 August 2013, 18:01
Postat de thumbzilla.. pe 01 August 2013, 10:31

Ar fi pacat :| Inter apartine familiei Moratti de ani de zile.Poate nu mai are bani...cine stie.Oricum...mi-as dori ca Inter sa revina si sa le scoata fitele din cap blatistilor juventini.FORZZA INTER !

Inter, steaua bayern.. te hotarasti ?

thumbzilla..
thumbzilla..  •  01 August 2013, 10:31

Ar fi pacat :| Inter apartine familiei Moratti de ani de zile.Poate nu mai are bani...cine stie.Oricum...mi-as dori ca Inter sa revina si sa le scoata fitele din cap blatistilor juventini.FORZZA INTER !

dreamer123
dreamer123  •  30 Iulie 2013, 03:15

sa l vanda la licitatie pe ebay

Vezi toate comentariile (4)
Comentează