INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AFACERE

În lipsa fotbalului, a intrat în afaceri! Un fotbalist și-a lansat propria băutură: „Are 40% alcool, dar nu arde pe gât"

Marko Arnautovic +37   FOTO
Marko Arnautovic

Articol de - Publicat sambata, 06 iunie 2020 14:53

Până să afle când va relua campionatul cu Shanghai SIPG, atacantul austriac Marko Arnautovic (31 de ani) și-a lansat la Viena băutură cu propriul nume.

Un star european din Superliga chineză nu a pierdut timpul în pandemie. Marko Arnautovic nu știe când va reporni fotbalul în țara de unde s-a răspândit COVID-19 în lume, dar s-a lansat în afaceri, compensând pierderile de la Shanghai SIPG. Internaționalul austriac de 31 de ani și-a prezentat ieri oficial la Viena, pe acoperișul Hotel Grand Ferdinand, „Arnautovic Premium Gin"!

„Are 40% alcool, dar nu arde pe gât"

„Are numele meu pe etichetă, deci e o garanție a calității. Sucurile din fructe le las altora. Ginul produs are 40 la sută alcool, dar la meciuri și antrenamente nu ne putem opri doar la atât, dăm mereu maximum. Acum e momentul să vă bucurați de un pahar cu gin", e mesajul transmis pe ton de glumă de austriac, ce a mărturisit că preferă această licoare față de vodcă, bere ori vin. 

„Ideea mi-a fost inspirată de perioada din Anglia, să fac un produs tradțional britanic cu un pic de caisă (specific Austriei), dar și de prună (pentru Serbia). Nu arde deloc pe gât, ci oferă plăcere". 

„Casa mea a devenit o sală de gimnastică. În perioada asta am văzut cât de importantă e familia. 2020 nu e cel mai bun an, dovadă ceea ce se întâmplă și în SUA. Dar cloul lui este ginul meu"
Marko Arnautovic, atacant Shanghai SIPG 

26 de goluriîn 85 de selecții pentru naționala Austriei a reușit Arnautovic. La Shanghai SIPG are 10 goluri și 3 assisturi în 18 meciuri. A mai jucat în carieră la Twente, Inter, Bremen, Stoke City și West Ham

VIDEO.  Duel puternic în Bundesliga, Leverkusen primește vizita lui Bayern

FOTO. Imagini inedite din București în timpul pandemiei de COVID-19

+33 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Brescia i-a reziliat contractul lui Balotelli! Clubul din Serie A l-a dat afară unilateral!

Cât costă un tuns în pandemie? Sancho și Akanji, de la Dortmund, au primit o notă imensă de la Ligă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
breitner
breitner  •  06 Iunie 2020, 16:00

Sa-l ia partener de afaceri pe Tamas! Sigur nu va avea stocuri neutilizate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează