INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORUPŢIE LA FIFA

"În următoarele zile veţi vedea un TSUNAMI fotbalistic!" :S Ameninţarea vine de la FIFA. Blatter şi Bin Hammam, vinovaţi?

Sepp Blatter
Sepp Blatter

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 29 mai 2011 01:53

Un "tsunami" va lovi FIFA în urma anchetei privind acuzaţiile de corupţie legate de alegerile prezidenţiale, a ameninţat, sâmbătă, vicepreşedintele forului, Jack Warner, împotriva căruia a fost deschisă o procedură pentru încălcări ale codului etic.     

"În următoarele două zile veţi vedea un tsunami fotbalistic care va lovi FIFA şi lumea întreagă, veţi fi şocaţi. A venit momentul pentru mine să încetez să mai fac pe mortul, deci veţi vedea. Vine, aveţi încredere în mine, veţi vedea până luni", a declarat Jack Warner reprezenţilor presei prezenţi la Port-of-Spain (Trinidad-Tobago), notează Mediafax.

Comitetul de Etică al FIFA a deschis, miercuri, o procedură vizând patru responsabili, între care Mohammed Bin Hammam şi Jack Warner, pentru "posibile încălcări" ale codului etic şi "acuzaţii de fraudă" în cadrul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al FIFA, din 1 iunie.

Preşedintele Confederaţiei Asiatice de Fotbal, Mohammed Bin Hammam a denunţat vineri "o conspiraţie" ce vizează candidatura sa la funcţia de preşedinte al FIFA.

Tot vineri, Comitetul de Etică al FIFA a anunţat că a deschis o procedură ce îl vizează şi pe preşedintele forului mondial, Joseph Blatter, căruia i se reproşează că ar fi fost informat "dinainte" de către Jack Warner că participanţii la reuniunea din mai vor fi plătiţi.

- 40.000 de dolari costă votul la alegeri în Africa! Este suma cadourilor oferite de Hammam şi Warner unor federaţii naţionale, în schimbul voturilor pentru funcţia de preşedinte al FIFA, în cadrul reuniunii ce a avut loc în luna mai, În Trinidad-Tobago.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dreamer123
dreamer123  •  29 Mai 2011, 03:25

BLATTER IA L PE tovarashul tau de pahar m.ircea sandu si plecati spre infinitate

alpin
alpin  •  28 Mai 2011, 22:03
Postat de sibelius pe 28 Mai 2011, 21:57

Chiar asa important il crezi pe Nasu'?

Mircea Sandu a aderat la gashka lui Blatter pentru a avea imunitate pentru sistemul mafiot din fotbalul de la noi! Cei de la conducerea fotbalului nu ar putea sa faca nimic fara cei ca Nashul, care le acopera aranjamentele mafiote!!! Totul e trucatL Mondiale, Europene, Cupe continentale!!! TOTUL!!! Ca la noi...

sibelius
sibelius  •  28 Mai 2011, 21:57
Postat de alpin pe 28 Mai 2011, 20:27

Sa speram ca-l va lua pe sus si pe mafiotul Mircea Sandu!!! E si el bagat pana-n gat in matrapazlacurile lui Blatter!!!

Chiar asa important il crezi pe Nasu'?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează