INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIA A

In vino veritas » Secretul prin care Pirlo se menţine în elita fotbalului

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 14:16

Jucătorul lui Juventus Torino, Andrea Pirlo (33 ani), distruge mitul conform căruia vinul şi fotbalul sunt două lucruri ce nu pot fi amestecate.

Mijlocaşul torinezilor a fost obişnuit încă de mic să guste în fiecare zi din licoarea lui Bachus şi acest lucru poate fi secretul ce îl face pe Andrea Pirlo să de vină din ce în ce mai bun odată cu trecerea timpului, asemenea vinului.

Mama fotbalistul, Livia Pirlo, a povestit cum a decurs viaţa campionului mondial care în prezent deţine şi o podgorie în Brescia.

”A fost mereu un copil liniştit. Niciodată nu a iscat vreun scandal. Mereu i-a plăcut să bea un pahar de vin în fiecare zi, iar de ceva timp a devenit chiar un bun cunoscător în acest domeniu”, a declarat mama internaţionalului italian, conform The Sun.

Juventus Torino primeşte vizita celor de la Celtic în a doua manşă a optimilor din Champions League, cînd scoţienii au nevoie de un miracol pentru a întoarce înfrîngerea cu 3-0 din tur.

(Valentin Melci)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tommy25
tommy25  •  04 Martie 2013, 21:38

Juventus Torino Gruppo Romania Juventus Torino Gruppo Romania Juventus Torino Gruppo Romania Juventus Torino Gruppo Romania

dori26
dori26  •  04 Martie 2013, 17:20

Foarte buna comparatia lui Pirlo cu vinul....cu cat trece timpul cu atat parca e mai exact pe teren....un jucator de exceptie

don.giovanni
don.giovanni  •  04 Martie 2013, 16:24

romania cred ca e singura tara din lume unde vinul se bea cu galeata. asa ca...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează