INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Încă mai cred în Van Gaal! O legendă de la United îl sprijină pe olandez: ”L-aș ține în continuare la club”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 19:13

Louis Van Gaal ar putea fi schimbat la finalul acestui sezon cu Jose Mourinho, însă olandezul încă mai are susținători la United.

Paul Ince, fost mijlocaș al echipei, a afirmat că ar prefera să rămână actualul antrenor, deși Van Gaal nu a reușit nici o performanță notabilă de când a preluat echipa.

”Nu e frumos pentru un antrenor când se vorbește despre schimbarea lui. S-a văzut acest lucru și la City de când a fost anunțat Guardiola. Astfel de numiri premature au un efect asupra fotbaliștilor. E dificil de spus ce s-ar schimba prin aducerea unui nou antrenor deoarece el va avea alte metode și alți jucători. United s-a bazat, însă, mereu pe proiecte pe termen lung și pentru mine, e mai bine să îl păstreze pe Van Gaal”, a declarat fostul fotbalist.

Manchester United a acumulat 47 de puncte în acest sezon și e pe locul 6 în Premier League, la 16 puncte de liderul Leicester.

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (1)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  15 Martie 2016, 21:35

AFARA CU *** ALA DE LA UNITED.A DISTRUS CLUBUL,A CHELTUIT AIUREA O GRAMADA DE BANI SI TERMINA PE 10-12!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează