INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Încă o înfrîngere pentru Cosmin Contra! Are doar un punct peste locul 14 » Gol şi pasă decisivă pentru Bokila

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2015 18:11

Guangzhou R&F a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Shanghai SIPG, în etapa a XVIII-a a campionatului Chinei.

Golurile echipei lui Cosmin Contra au fost marcate de Jang Hyun-Soo '74 şi Jeremy Bokila, fost jucător la Petrolul Ploieşti, în minutul 77.

Tot congolezul a fost şi omul cu pasa la primul gol al lui Guangzhou R&F. Pentru oaspeţi au înscris Dario Conca '11, '88 şi Wang Jiajie '90+1.

Echipa lui Contra se află în clasament pe locul 10 din 16 formaţii, cu doar 20 de puncte, cu un punct peste Liaoning, cu 19 puncte. Shanghai SIPG este a doua în clasament, cu 38 de puncte, la doar un punct de Beijing Guoan, care e lider.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează