INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HONDURAS

Încă un fotbalist asasinat » Oscar Sein Munguía Zelaya împușcat într-un bar în La Ceiba!

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 11:00

Oscar Sein Munguía Zelaya, portarul lui Club Deportivo Vida, 27 de ani, a fost ucis cu mai multe gloanțe după o altercație cu un necunoscut, care a fugit apoi cu motocicleta. O altă persoană a murit în tragedie.

Altă dramă în fotbalul din Honduras. Într-o țară cu una dintre cele mai mari rate ale criminalității de pe glob, încă un fotbalist a fost asasinat. Oscar Sein Munguía Zelaya, 27 de ani, a căzut răpus de gloanțe după ce a avut duminică o altercație cu un necunoscut. Potrivit "The Sun", crima s-a petrecut lângă barul unui hotel din La Ceiba, unde portarul lui Club Deportivo Vida, din prima divizie a țării, stătea la masă cu mai mulți prieteni.

2 meciuria jucat în acest campionat portarul Munguía Zelaya pentru CD Vida, la care a bifat 16 apariții în ultimele 3 sezoane

Peralta ucis în 2015

Bărbatul care s-ar fi certat cu victima a deschis deodată focul, iar gloanțele au mai lovit mortal un alt amic al portarului născut chiar în La Ceiba. Asasinul s-a suit apoi pe o motocicletă și a dispărut în trombă de la locul oribilei crime. Tot în acest oraș, în 2015, Arnold Peralta, fost mijlocaș defensiv al lui Glasgow Rangers, a fost ucis la fel. Potrivit statisticilor, San Pedro Sula din Honduras e cel mai violent oraș din lume, cu o rată de 111 crime la 100.000 de locuitori. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează